VIDEO | SHOW făcut de Valeriu Iftime la conferinţa de presă a FC Botoşani. "Nu ştia ce să facă, să mă strângă de gât, să mă dea cu capul de masă"

7 mar 2019 4389 afişări Liga 1
VIDEO | SHOW făcut de Valeriu Iftime la conferinţa de presă a FC Botoşani. "Nu ştia ce să facă, să mă strângă de gât, să mă dea cu capul de masă"
GALERIE (5 de imagini) VEZI GALERIA

Finanţatorul echipei FC Botoşani, Valeriu Iftime, a făcut spectacol la conferinţa de presă organizată astăzi la sediul clubului, înainte de primul meci din play-out. Iftime a vorbit despre relaţia cu suporterii şi de modul cum se manifestă unii spectatori care vin la meciurile echipei botoşănene.

„Când cineva te enervează, îi faci în ciudă. Da, să ia bătaie cu 3-0. Vine câte unul, se uită în ochii mei şi parcă mă mănâncă. Şi îi trece. Unul nu ştia şi urla: «Iftimeeee! Dumnezăul mă-ti! Am luat bătaie!» Zic: «Da.» «Şi nu-ţi pare rău?» Zic: «Ba da. Şi mie.» Şi a plecat. S-a calmat. El nu ştia ce să facă, să mă strângă de gât, să mă dea cu capul de masă. Ce să fac eu? Eram la fel de supărat ca el”, a spus Valeriu Iftime.

"Suporterii trebuie să iubească echipa asta pentru că le-a făcut una din marile bucurii"

FC Botoşani avea nevoie de o victoria la Ovidiu, cu Viitorul, însă a pierdut cu 0-1 şi a ratat şansa de a participa în play-off-ul Ligii 1 Betano. Această nereuşită a creat o mare dezamăgire în rândul suporterilor.

Iftime a declarat că echipa are în continuare nevoie de suporteri şi le-a cerut să vină la meciurile din play-out. Primul adversar pe care îl întâlneşte FC Botoşani este Concordia Chiajna, luni, pe teren propriu, de la ora 17:30. Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu începe play-out-ul de pe primul loc, cu 18 puncte.

„Eu cred că suporterii, dacă sunt suporteri, ei trebuie să iubească echipa asta pentru că le-a făcut una din marile bucurii. Nu ne-am bătut niciodată noi la play-off. Dintr-un anumit tip de răutate şi din injecţii puse de mulţi, unii pot să mai creadă şi poate unul-doi o să mai tragă câte o fluierătură. Nu sunt primii care mă fluieră sau pe Cătălin Anton, hoţii şi ce mai zic ei. Noi dacă am bătut cu 1-0 şi am jucat prost, suntem aşa de bucuroşi… În general, noi esticii. Dacă ai jucat bine şi pierzi, proştii.

Eu sper ca ei să înţeleagă momentul prin care trecem pentru că echipa chiar are nevoie de suporteri. Noi am făcut mai multe puncte în deplasare decât acasă. Jucătorii mi-au reproşat: dar nu vă puneţi întrebarea de ce? Poate că e prea multă presiune. Noi am câştigat mai multe puncte în deplasare decât acasă. Asta spune mult vis-a-vis de stare între jucători şi spectatori.

Băieţii ăştia care joacă acum la Botoşani, merită puşi la ramă toţi. Şi la rană. Nu am avut niciodată o echipă atât de competitivă. Împreună cu Liviu au făcut super echipă. Mă rog la Dumnezeu să nu-i lase puterile, mentale mai întâi. Să-ţi dea un gol Chiajna şi să te ia ăla, este unul care urlă de se sfârşeşte lumea. Eu îi apreciez pe ăştia care sunt disperaţi. Nu o fac dintr-o răutate”, a spus Valeriu Iftime.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.