Victoria FCSB-ului cu Astra a ridicat multe semne de întrebare! Cristi Balaj nu s-a ferit şi a lansat un scenariu incredibil: "A fost dubios, am mai simţit astfel de meciuri"

18 mar 2019 2653 afişări Liga 1
Victoria FCSB-ului cu Astra a ridicat multe semne de întrebare! Cristi Balaj nu s-a ferit şi a lansat un scenariu incredibil: "A fost dubios, am mai simţit astfel de meciuri"

Cristi Balaj, preşedinte al Agenţiei Naţionale Anti-Doping şi analist TV, susţine că s-au petrecut lucruri dubioase la partida câştigată de FCSB în faţa Astrei, scor 2-0, la Giurgiu. Fostul arbitru internaţional a analizat momentele care au făcut diferenţa în partida care a ridicat mai multe suspiciuni. 

FCSB s-a impus în deplasarea de la Giurgiu graţie reuşitelor lui Harlem Gnohere şi Iulian Cristea, care au stabilit scorul final de 2-0. Totuşi, evoluţia Astrei a lăsat de dorit, un aspect cu care Costel Enache nu-i obişnuise pe fanii echipei. 

Astra a suferit la nivelul fundaşilor, acolo unde Erico a greşit grav la primul gol al FCSB, în timp ce Bejan a fost eliminat la scorul de 2-0 pentru adversari. Cristi Balaj a analizat la sânge meciul şi a avut câteva concluzii alarmante: „Am mai avut impresia că există meciuri dubioase şi când eram arbitru, doar că nu aveam dovezi. Am mai simţit astfel de meciuri. E dubios. Am anumite semne de întrebare. Văd marcajul de la primul gol. E inexistent. Iniţial e bună poziţionarea, apoi se îndepărtează de Gnohere. Nu ai niciun adversar în faţa ta. Era în dreapta lui, ştia unde e, apoi vine spre Bejan. Ce faci acolo?! Astra îmi place mult, dar eu nu i-am văzut niciodată jucând aşa.

A mai fost apoi în minutul 53. Bejan are mingea la picior în careu. În loc să degajeze, nici nu ştiu ce face. Înainte de faza asta ar fi trebuit să fie eliminat pentru un fault. Apoi, în minutul 74, râde de arbitru la faultul de eliminare asupra lui Man. Repet, nu zic că neapărat că a fost blat, dar a fost dubios”, a declarat Balaj la Telekom Sport.

Fostul arbitru a explicat şi ce simţea pe vremea când activa ca arbitru: „Vă explic ce se întâmpla la astfel de meciuri pe timpuri. Toată lumea protesta foarte mult, de la jucători la conducători şi antrenori. Exista şi o relaţie cu diverşi oameni, unii chiar din presă, care măturau pe jos cu arbitrul. Dacă simţeai că meciul a fost dubios, să nu zic aranjat, nu aveai ce face. Ar fi trebuit să vii pe banii tăi şi să le explici celor de la Federaţie ce şi cum ţi s-a părut”, a adăugat Balaj. 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.