Veşti excelente pentru un club din Liga I. Iese din insolvenţă după trei ani şi s-a întărit cu 10 jucători noi

12 iul 2019 5820 afişări Liga 1
Veşti excelente pentru un club din Liga I. Iese din insolvenţă după trei ani şi s-a întărit cu 10 jucători noi

Ioan Mărginean, preşedintele clubului Gaz Metan Mediaş, a anunţat, într-o conferinţă de presă organizată joi, că echipa pe care o conduce va ieşi din insolvenţă după aproape trei ani. Modificarea ar urma să aibă loc în zilele următoare.

Mărginean a oferit toate explicaţiile privind schimbarea administratorului judiciar, blocajul din ultimele două luni şi faptul că de joi lucrurile au revenit la normal, astfel că se pot face toate plăţile restante în vederea ieşirii din insolvenţă.

“Am avut două luni crunte. Am fost tracasaţi, nu s-au făcut plăţi. Tribunalul Sibiu ne-a dat o decizie favorabilă de înlocuire a administratorului judiciar. Doamna Rădulescu a început să facă plăţi, patru zile. Ne-am trezit cu o ordonanţă preşedinţială prin care s-a suspendat hotârărea Tribunalului Sibiu, vrând să ne facă rău, să ne suspende activitatea. Facem toate plăţile, cât se poate de repede, pentru ieşirea din insolvenţă, având în vedere că am beneficiat şi de drepturile TV şi avem în cont să achităm tot, prime la băieţi, prime de obiectiv.

Trebuie să fim înţelegători cu această echipă nouă, care îşi propune foarte mult şi vrea să realizeze din tot sufletul. Sunt doar cinci săptămâni de pregătire şi sunt convins că fiecare etapă care va trece jucătorii se vor integra. Toţi îşi doresc, 99,99% au venit pentru Edi Iordănescu şi pentru proiect”, a declarat Mărginean.

Clubul Sportiv Gaz Metan Mediaş a intrat în insolvenţă în octombrie 2016 din cauza numeroaselor datorii acumulate.

10 transferuri noi

De asemenea, tot joi, Gaz Metan Mediaş a anunţat transferul a 10 jucători. Dintre aceştia, doar nouă au fost prezentaţi oficial, francezul Mickael Diakoya urmând să sosească sâmbătă la Mediaş. Echipa lui Edi Iordescu a adus atât jucători din străinătate, cât şi fotbalişti din România, de la nivelul primelor trei ligi.

"Albert Popa, un portar în vârstă de 20 ani, care a evoluat la ACS SR Braşov în Liga a treia, a semnat cu gruparea de pe Târnava Mare. În compartimentul defensiv, Gaz Metan i-a transferat pe Răzvan Popa, ultima data la Universitatea Craiova şi Mihai Velisar, jucător care a evoluat la Petrolul Ploieşti.

În compartimentul median, alb-negrii s-au întărit cu Lukas Droppa, jucător de origine cehă care a evoluat ultima data la Şahtior Karagandî, formaţie din Kazahstan, Neluţ Roşu, venit de la Astra Giurgiu, Stephan Drăghici, fost component al Universităţii Craiova, Moussa Sanoh, transferat de la Politehnica Iaşi şi Sergiu Ciocan, un mijlocaş care a evoluat pentru Comuna Recea în Liga a treia. De asemenea, Gaz Metan l-a transferat pe atacantul Sergiu Buş, jucător care a îmbrăcat sezonul trecut tricoul bulgarilor de la Levski Sofia", se arată în comunicatul emis de medieşeni.


 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.