Update în lista de transferuri a FCSB-ului! Becali a anunţat ce fotbalişti îşi doreşte: "Îl vreau, chiar dacă e cleptoman" + un mijlocaş surpriză. A fost alcătuită şi "lista neagră"

20 mai 2018 14443 afişări Liga 1
Update în lista de transferuri a FCSB-ului! Becali a anunţat ce fotbalişti îşi doreşte: "Îl vreau, chiar dacă e cleptoman" + un mijlocaş surpriză. A fost alcătuită şi "lista neagră"

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a anunţat câteva nume de pe lista de transferuri a clubului, care va deţine, pentru a treia oară la rând, titlul de vicecampioană a României. Printre ţintele FCSB-ului se numără jucători surpriză precum: Abang, Omrani sau Florentin Matei. 

Conducerea FCSB  va fi nevoită să rezolve situaţii diferite în privinţa jucătorilor pe care-i doreşte. În afară de Omrani, cel despre care finanţatorul FCSB a susţinut că semnătura sa pe contractul cu CFR a fost falsificată, mai are un an de contract cu actuala sa echipă, în timp ce pe listă au mai apărut alte două nume surpriză. 

Abang şi Florentin Matei

Atacantul Astrei trece printr-un moment dificil la echipă, după ce a fost acuzat că a furat banii colegilor şi a fotocopiat mai multe carduri.  Al doilea fotbalist dorit de la Astra e Florentin Matei, a cărui înţelegere expiră în scurt timp şi, în mod normal, ar trebui să se întoarcă la Rijeka, echipa de care aparţine. Dani Coman a lămurit situaţia lui Florentin Matei. 

De asemenea, Becali a făcut şi "lista neagră": "Vreau să-l iau pe Abang, pe Omrani şi pe Florentin Matei. Eu îl iert că a furat, e cleptoman. Sunt cinci şase jucători care vor pleca şi vor veni alţii. Jorge, să vedem dacă prelungim cu Teixeira, cu Găman mai avem contract, dar a spus şi el nişte lucruri care m-au deranjat. Când am mâncat bătaie la Iaşi a spus că: 'Ce credeaţi, că Dumnezeu doarme? Aţi văzut? V-a bătut Dumnezeu?' Deci el nu e cu echipa, e pentru el!", a declarat finanţatorul FCSB, la ieşirea de pe stadion. 

Nemec, varianta anunţată înainte de FCSB - Astra

"Ce am vorbit cu Vasi (n.r. - Vasile Geambazi), o să ia doi atacanţi. Informaţia mea este că o să luăm doi atacanţi. Unul este Nemec şi doi... Acum pot să spun, că nu mai vede nimeni. Doi este Omrani. Şi mai este un mijlocaş care ne place, joacă în seara asta. N-are rost să-i spun numele. Nu este Cicâldău. Este un jucător despre care nu s-a vehiculat, dar nouă ne place", a susţinut Gigi Becali cu o oră înainte de începutul partidei FCSB - Astra. 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.