Unul dintre finanţatorii CFR-ului, atac fără menajamente asupra echipei după derby-ul cu FCSB: "De mult nu mai sunt mândru că sunt acţionar, iar cel mai bun a fost Păun, că n-a fost pe teren"

15 apr 2019 3388 afişări Liga 1
Unul dintre finanţatorii CFR-ului, atac fără menajamente asupra echipei după derby-ul cu FCSB: "De mult nu mai sunt mândru că sunt acţionar, iar cel mai bun a fost Păun, că n-a fost pe teren"

Unul dintre acţionarii CFR-ului a fost extrem de acid în privinţa echipei sale. Ştefan Gadola i-a ironizat pe cei care au evoluat împotriva FCSB-ului, 0-0, în derby-ul play-off-ului Ligii 1 Betano şi a anunţat că nu mai are nicio dorinţă de a investi la trupa din Gruia.

"Am fost la meci. A fost o miză deosebită, dar e un rezultat bun pentru noi. Cel mai bun a fost Adrian Păun, că n-a fost în teren. Spectatorii noştri vin pentru fotbal, că aşa s-au obişnuit. Astăzi, nivelul fotbalului în România e mult mai scăzut", a spus Ştefan Gadola pentru gsp.ro, el fiind omul care în 2014 a plătit datoriile clubului, de 1.5 milioane de euro, şi echipa a putut obţine licenţa.

"Eu trebuie să vă spun sincer că de mult nu sunt mândru că sunt acţionar la CFR. Nu sunt mândru că am fost în insolvenţă, dar ne luptăm şi sperăm să fie mai bine. Aş vrea să mă sunaţi după ce vom fi campioni. Am emoţii în ceea ce priveşte câştigarea campionatului”, a mai spus acesta.

"Nu se schimă nimic la titul, nu se schimba nici dacă am fi câştigat noi. Se merge cap la cap, FCSB e echipă bună. Nu ştii niciodată în fotbal, se schimbă mereu câte ceva. Dacă vom câştiga tot, vom fi campioni, dar cred în continuare că va fi foarte greu. Avem meci cu Sepsi, în deplasare, toate echipele din România sunt bune”, a declarat şi Culio, unul dintre oamenii de bază ai CFR-ului.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.