Un nou patron la Dinamo! Ionuţ Negoiţă a făcut anunţul: negocieri avansate pentru vânzarea clubului

14 aug 2019 8434 afişări Liga 1
Un nou patron la Dinamo! Ionuţ Negoiţă a făcut anunţul: negocieri avansate pentru vânzarea clubului

Ionuţ Negoiţă, patronul lui Dinamo, a dezvăluit că e în negocieri avansate pentru vânzarea clubului din Ştefan cel Mare. Aşa cum ProSport a anunţat încă de la jumătate lunii iulie, Claudiu Florică este cel care vrea să cumpere echipa de la Negoiţă şi mai sunt câteva detalii de pus la punct pentru achiziţionarea pachetului majoritar de acţiuni.

Negoiţă vrea să vândă Dinamo de o lună, dar nimic nu s-a concretizat până în prezent. Numele lui Horia Sabo, omul plecat cu scandal de la Poli Iaşi, a fost şi el vehiculat, dar Claudiu Florică este principalul favorit să preia frâiele clubului alb-roşu.

"(n.r. Cum aţi trăit această perioadă, acest start de sezon?) Nu mi-a plăcut. Din contră, sunt preocupat. Preocuparea mea cea mai mare este să găsesc o soluţie pentru a ceda ştafeta, clubul Dinamo, la altcineva. Deşi, de ceva vreme, caut soluţii şi nu am reuşit să concretizez acest demers.

Am promis că într-o lună o să ies din acţionariat. Din păcate, nu a ţinut doar de mine. Au expirat cele 30 de zile. Suntem în discuţii avansate. Cei cu care discutăm ne-au mai cerut o perioadă, au nevoie de mai mult timp, ca să facă o analiză aprofundată asupra documentelor. Noi am livrat la timp toate informaţiile şi toate documentele. Sper să se întâmple cât mai repede.

Dacă nu şi nu, o să îi chem pe cei din Peluza Cătălin Hâldan ca să le dau clubul lor. Există şi varianta asta.

(n.r. Vâ gândeaţi că o să ajungeţi în situaţia asta?) Nu. Când am văzut atâţia viteji dinamovişti şi oameni care păreau că trec munţii, când a fost vorba să îşi asume responsabilităţile lui Dinamo, au dispărut în ceaţă.  Păcat pentru clubul acesta că nu există oameni care să facă ceva, cu advărat. Din vorbe, am văzut foarte mulţi.  În realitate, majoritatea îşi vede doar interesul propriu.

Din păcate, nu sunt oameni dispuşi care să îşi asume. Dar când să îşi asume a conduce cu tot ce înseamnă, dar şi responsabilitatea financiară, dispar. Nu e o treabă uşoară, dar mulţi îşi dau cu părerea ca şi cum ei le ştiu pe toate şi ar fi o treabă foarte simplă.

(n.r. Domnul Florică a rămas în cursa pentru preluarea lui Dinamo?) Domnul Florică a rămas în cursa pentru preluarea lui Dinamo. Suntem destul de avansaţi.  (n.r. El a cerut alte detalii, alte documente?) Da."
, a spus Ionuţ Negoiţă, conform telekomsport.ro.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.