Ultimele detalii despre noul stadion Dinamo. Se ştie capacitatea exactă!

2 mai 2018 8630 afişări Liga 1
Ultimele detalii despre noul stadion Dinamo. Se ştie capacitatea exactă!

În "Ştefan cel Mare" se va construi un nou stadion, acesta urmând a fi gazdă a EURO 2020, iar Compania Naţională de Investiţii a venit cu ultimele detalii despre arenă.

Se ştie clar faptul că noul stadion va avea 18.000 de locuri. "Conform temei de proiectare transmisă de beneficiar, capacitatea noului stadion va fi de 18.000 de locuri. Au fost clarificate aspectele de natură juridică privind amplasamentul propus de Clubul Sportiv Dinamo şi a fost introdus un nou amplasament pe lista sinteză a subprogramului Complexuri sportive.

A fost demarată procedura de achiziţie publică pentru contractarea serviciilor de proiectare pentru studiile de prefezabilitate şi fezabilitate. După finalizarea acestora şi aprobarea indicatorilor tehnico-economici va fi demarată procedura de achiziţie publică pentru execuţia de lucrări", se arată pe siteul Companiei Naţionale de Investiţii.

În programul pentru EURO 2020 sunt incluse patru stadioane: Steaua, Rapid, Arcul de Triumf şi Dinamo, ultimul având cea mai complicată situaţie jurdică.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.