Transfer nesperat pentru FCSB. Becali îşi luase gândul de la el, dar conducerea şi antrenorul şi-au dat acordul:”Îi dorim binele”. Totul e o chestiune de timp

14 feb 2019 13089 afişări Liga 1
Transfer nesperat pentru FCSB. Becali îşi luase gândul de la el, dar conducerea şi antrenorul şi-au dat acordul:”Îi dorim binele”. Totul e o chestiune de timp

Ioan Mărginean, preşedintele Gazului Metan, a vorbit despre transferul fundaşului Iulian Cristea la FCSB. Oficialul a declarat că totul depinde de decizia lui Edi Iordănescu, antrenorul medieşenilor. Cum tehnicianul a menţionat, în urmă cu câteva zile, că Gaz Metan trebuie să profite de interesul FCSB-ului, transferul pare o chestiune de timp.

Mărginean recunoaşte că nu se poate opune plecării lui Cristea. Îl înţelege şi ştie că tentaţia unei astfel de oferte e una uriaşă. Dacă nu se mai poate concentra şi vrea neapărat să plece, preşedintele Gazului recunoaşte că îi va respecta decizia. De altfel, Iulian Cristea a semnat un precontract cu FCSB, care intră în vigoare din vară.

Vă dau cuvântul meu de onoare: apreciez că se duce la mai bine. Eu mă uit în ochii lui şi vorbesc. Dacă el îmi spune că nu mai poate să dea 100% pentru Gaz Metan, mă gândesc ce fac. Dar, Edi are ultimul cuvânt. Vrem mai mult la anul. Ştim unde am greşit, ştim ce s-a întâmplat, încercăm să construim o echipă bună. Nu cred că e nimic greşit că noi vrem ca el să joace până în ultima clipă la noi. Vinovat sunt eu că nu i-am prelungit contractul. Noi îi dorim tot binele. Am vorbit în vară, a spus că se mai gândeşte. S-a tot gândit până... Dar e o presiune suplimentară pe el. Mai are contract până la 30 iunie, trebuie să-l respecte. Interesul antrenorului e să aibă concurenţă pe posturi. Nu am avut variante să-l înlocuim, credeţi-mă. Edi voia 4 fundaşi centrali şi acum are 3!", a spus Mărginean la Pro X.

Gaz Metan ar trebui să profite de pe urma creşterii lui Cristea. Zilele astea vom lua o decizie în privinţa transferului!”, declarat Edi Iordănescu pentru DigiSport.

Iulian Cristea este unul dintre cei mai buni fundaşi din întrecerea internă. În acest sezon a prins 21 de partide în tricoul Mediaşului, a marcat de două ori şi a oferit două pase de gol.

Transfermarkt îl cotează la 750.000 de euro.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.