Totul pentru titlu! Becali anunţă că Alexandru Tudor vine la FCSB: "O să facem o biserică la vestiare. Dumnezeu a vrut ca el să vină la echipă"

Miercuri, 12:11 5692 afişări Liga 1
Totul pentru titlu! Becali anunţă că Alexandru Tudor vine la FCSB: "O să facem o biserică la vestiare. Dumnezeu a vrut ca el să vină la echipă"

Finanţatorul FCSB-ului a făcut o vizită la baza de antrenament a vicecampioanei României şi a vorbit despre noutăţile care-i aşteaptă pe jucătorii lui Bogdan Andone în noul sezon. Primul nume anunţat de Gigi Becali este cel al lui fostului arbitru Alexandru Tudor, care va veni aproape de echipă.

"O să facem o biserică în faţă la vestiare. M-am consultat şi cu Tudor, că el are mai multă înţelepciune. A venit aici cu mine să ne consultăm, să vedem unde o construim. Tudor va fi supervizor aici la academie. El ştie multe lucruri despre academii. Acum am aflat că ştie foarte multe lucruri. Ştie şi despre administrarea clubului. Ştie cum trebuie să fie udată iarba, ce viteză are mingea în funcţie de cât de udă e iarba. În plus, e un om deştept şi corect. În primul rând a contat că e bisericos. Dacă nu mergea la biserică, nu mă gândeam la el. Mă întâlnesc cu el în fiecare zi la biserică. Programul lui va fi în fiecare zi după ora 10:30, că el dimineaţa merge la biserică. Aşa vreau eu, ochii mei sunt spre credincioşii pământului, ei vreau să fie mereu cu mine. Aşa a vrut Dumnezeu să vină", a spus Gigi Becali, care a precizat că va construi o biserică la baza de antrenament din Berceni:

"Eu vreau oriunde sunt eu să fie liturghie în fiecare zi. Va fi sistem de mănăstire, se va face zi de zi, o oră jumătate de rugăciune. Eu nu îi oblig pe jucători să se ducă, cine vrea să se ducă merge, cine nu nu. Ăla care nu se duce nu e problemă pentru că a lucrat aici unde e Sfânta Liturghie şi în loc să rateze, marchează. Eu vreau ca Sfânta Liturghie să se săvârşească la mine în curte, adică aici".

Jucătorii vor avea o surpriză când vor intra în camere. Gigi Becali a anunţat că ideea a fost a noului intrat în clubul FCSB, Alexandru Tudor:

"Nu mai există televizoare în camere. Le desfiinţăm. A fost ideea lui Tudor că a fost la Academie. Va fi un singur televizor în sala de lectură. Vrei să te uiţi la televizor te duci acolo, staţi acolo, 10, 15 şi vă uitaţi ca la cinema. Camera este numai de odihnă".

 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.