Steaua şi Dinamo îşi dau FORMAT după finală! Ce jucători vor DISPĂREA în această vară:

26 mai 2011 21807 afişări Liga 1
Steaua şi Dinamo îşi dau FORMAT după finală! Ce jucători vor DISPĂREA în această vară: Steaua şi Dinamo îşi dau FORMAT după finală! VEZI ce schimbări urmează la cele două rivale

Curăţenia de vară mult anunţată la Steaua începe chiar dinaceastă seară. Iar dacă de veniri se ocupă Meme Stoica, plecărileau fost decise de Gigi Becali personal. Şi lista lui conţine zecenume, printre care şi unele "grele", ca Nicoliţă sau Bilaşco. Larivali demarează proiectul "New Dinamo": adică tot remanierea dintemelii!

"Tată, gata! La anul vreau titlul! După ultimul meci alacestui sezon vor pleca zece jucători şi vor veni la fel demulţi". E declaraţia lui Gigi Becali, repetată obsesivîncă de la începutul returului. Doar numărul de jucători a variat,dar de data asta se pare că cifra avansată de patron acum câtevazile e cea finală. Iar pe lângă Maicon, Surdu, Dică şi Emeghara,care sunt la final de contract şi nu vor fi opriţi în lot, maimulţi fotbalişti din Ghencea îşi caută deja echipă.

Aris Salonic vine dupăBilaşco

În aceste condiţii, Marius Bilaşco, cel care se află pe listaneagră a lui Gigi Becali, a fost anunţat că la meciul cu Dinamo vafi urmărit la lucru de emisarii clubului elen Aris Salonic. "Memei-a explicat lui Gigi că Bilaşco ne-ar putea ajuta şi în sezonulurmător, dar se pare că nici el nu mai doreşte să rămână la noidupă ce patronul l-a tot atacat în acest campionat", a dezvăluitieri un oficial stelist. Dacă grecii vor fi mulţumiţi de evoluţialui "Bilă", aceştia vor înainta o ofertă, iar cum Becali paredispus să-l lase să plece pe bani puţini, atacantul are toateşansele să devină coleg la Aris cu un alt fost stelist, columbianulToja.

Bănel, laarabi

Un alt fotbalist care mai mult ca sigur a îmbrăcat pentru ultimaoară tricoul roş-albaştrilor în meciul cu Dinamo este BănelNicoliţă. Aflat în Ghencea din anul 2005, mijlocaşul de bandă i-aanunţat în mai multe rânduri pe conducătorii săi că, după şase anila Steaua , doreşte să plece la o altă formaţie. Surse ProSportne-au mărturisit că "Jardel" are şanse mari să joace din vară la oechipă din Zona Golfului. Mai ales că transferul se va face pe"filiera" Cosmin Olăroiu, care îl va lua cu el sau îl va recomandaîn zona arabă.

Pe listă nu se regăseşte momentan Janos Szekely. DeşiBecali l-a făcut praf în repetate rânduri, mijlocaşul a rămas înlotul Stelei şi a fost reprimit la prima echipă după ce a acceptatsă îi fie diminuat salariul la 120.000 de euro

Jucătoriicare vor părăsi Steaua
Ifeanyi Emeghara 27 de ani la final de contract
Romeo Surdu 27 de ani la final de contract
Nicolae Dică 31 de ani la final de contract
Maicon Oliveira 23 de ani la final de contract
Marius Bilaşco (dreapta) 29 de ani dorit de Aris Salonic
Bănel Nicoliţă (stânga) 26 de ani dorit în ţările arabe
Laurenţiu Marinescu 26 de ani transferat la Astra Ploieşti
Cezar Lungu 23 de ani transferat la Astra Ploieşti
Cosmin Matei 19 ani transferat la Astra Ploieşti
Marius Onofraş 30 de ani dorit de FC Braşov

Începeproiectul "New Dinamo"
"Câinii" au şi ei o "listă neagră", care e conturată încă de pe lajumătatea acestui retur de campionat. Pe ea se regăsesc înprincipal jucători de peste 30 de ani, singura excepţie fiindspaniolul Oscar Rubio. Nici la Dinamo nu se ştie antrenorulprincipal, la fel ca şi la Steaua, soarta lui Andone fiind încă înbalanţă. În plus, marea necunoscută e legată de numele celui de-alşaptelea plecat: Torje sau Alexe, pentru revitalizarea financiară aclubului.

Emilian Dolha - 31 de ani, la final de contract (nu i s-a maipropus prelungirea, a fost exilat la echipa a doua şi niciunadintre cele două părţi nu mai doreşte continuareaînţelegerii)

Oscar Rubio - 27 de ani, la final de contract (evoluţiile sale aufost mult sub aşteptări)

Valeriu Bordeanu - 34 de ani, va fi lăsat să plece pe o sumămodică, poate chiar liber, deşi mai are un an de contract. Nicievoluţiile sale nu au impresionat

Ersin Mehmedovic - 30 de ani, final de contract (venise oricum ca"soluţie de avarie", aşa că va pleca gratis, la fel cum avenit)
Vlad Munteanu - 30 de ani (foto), final de contract (fusese aduspentru ca să "ţină vestiarul". Va pleca în Austria)

Andrei Mărgăritescu - 31 de ani (foto dreapta), final de contract(nu va fi păstrat din cauza vârstei. În plus, s-a remarcat anulacesta mai mult prin "cazul limuzinei furate", decât prinevoluţiile de pe teren)

Marius Alexe sau Gabi Torje - unul dintre cei doi va pleca sigurpentru a revitaliza financiar clubul. În acest moment, înpole-position pentru a fi vândut e mijlocaşul dreapta, dorit înBundesliga şi de proaspăt deţinătoarea eventului în Franţa, OSCLille.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.