Se prezintă sau nu Dan Petrescu azi în faţa Comisiei de Disciplină: "Doctorul mi-a dat pastile, dacă spune că pot zbura, mă duc". A explicat tot scandalul de la meciul cu Astra

11 sep 2019 1693 afişări Liga 1
Se prezintă sau nu Dan Petrescu azi în faţa Comisiei de Disciplină: "Doctorul mi-a dat pastile, dacă spune că pot zbura, mă duc". A explicat tot scandalul de la meciul cu Astra

Dan Petrescu trebuia să ajungă pe 4 septembrie în faţa Comisiei de Disciplină a FRF, după ce l-a înjurat pe arbitrul Sebastian Colţescu la partida cu Astra, pierdută de ardeleni, 2-3. "Bursucul" a fost eliminat şi riscă o suspendare între două şi trei etape, dar cum este recidivist ar putea sta departe de banca tehnică între 6 şi 12 jocuri din Liga 1. CFR a trimis la data de 4 septembrie o scrisoare către FRF în care a cerut amânarea cazului, iar dosarul ar urma să fie soluţionat azi, 11 septembrie.

"Eu vreau să mă prezint. Azi am avut două antrenamente, am tuşit toată ziua, doctorul mi-a dat pastile. Dacă voi putea, voi merge, să văd ce pot face. Dacă doctorul spune că pot zbura, mă duc", a spus Dan Petrescu la Digi Sport. Apoi, antrenorul campioanei a detaliat ce s-a întâmplat: "După minutul în care am fost eliminat, m-am dus în tribună. Când am văzut cartonaşul roşu şi penalty, am zis că nu are rost să mai stau la meci. Am hotărât să plec, mi-am dat seama ca e bine să plec. Nu am mai vorbit cu nimeni 3-4 zile, a fost o perioadă foarte grea.

Mie nu îmi place să intru în conflicte, să ştii că eu pe unde am antrenat, mai ales prin competiţiile europene, niciun arbitru nu mi-a dat vreun cartonaş galben si nu m-au trimis în tribună pentru că au ştiut sa comunice cu mine. Şi în România vorbesc foarte bine cu mine, în timpul meciului, dar dacă din prima e arogant la adresa mea, eu imediat intru în criză. La Urziceni au venit străinii şi am câştigat campionatul".

Membrii Comisiei de Disciplină, Daniel Cernat (preşedinte), Mihai Mitroi (vicepreşedinte), Marian Tudor, Lucian Ghiţă, Liviu Popa (membri) şi secretarul de şedinţă Elena Cochet, îi vor audia pe: Dan Petrescu (antrenor CFR), Ioan Ivaşcu (jurist CFR Cluj), Adrian Păun şi Andrei Vâtcă (jucători CFR), Sebastian Colţescu şi Cătălin Popa (centralul şi arbitrul de rezervă) de la meciul dintre CFR şi Astra.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.