Se pregăteşte "lista neagră" la Steaua

23 mai 2008 8 afişări Liga 1
Se pregăteşte "lista neagră" la Steaua
Dică, Goian, Nicoliţă şi Rădoi sunt fotbaliştii pe care Steaua speră să ia bani frumoşi după turneul final dacă România va face o figură frumoasă în Elveţia şi, să sperăm că şi în Austria. Dar Steaua se gândeşte să vândă şi jucători care nu merg la Euro, precum Neaga, Lovin, Badea, Surdu.

Însă planurile roş-albaştrilor privind capitolul vânzări nu se limitează doar la atât. Marius Lăcătuş are şi el ideile lui. A renunţat deja la Mendoza şi la Habibou, chiar dacă ultimului ar mai fi dorit iniţial să-i mai acorde o ultimă şansă, adică să-l împrumute pe încă un an. Acum, Lăcătuş e dispus să se despartă şi de alţi fotbalişti din lot. Primul ar fi Neaga (pentru salariul său mare, cel puţin 200.000 de dolari), apoi Lovin, Badea şi Surdu. Iar pe Croitoru şi Cristocea, jucători care au fost cedaţi pe durata returului la Ceahlăul şi cărora le-a expirat împrumutul, nu doreşte să-i păstreze. Patronul Gigi Becali agreează această idee pentru că vrea să facă rost de mai mulţi bani pe care să-i reinvestească în jucători mai tineri şi cu reale perspective. De fapt, mai mulţi impresari au fost mandataţi să găsească echipe pentru cei enumeraţi mai sus.

La polul opus se află Eugen Baciu, un fotbalist care l-a impresionat pe Becali pentru profesionalismul de care dă dovadă. „Băiatul ăsta e aşa cuminte, uite nu comentează niciodată că nu joacă titular, iar când se apelează la el, face meciuri bune”, le-a spus Gigi apropiaţilor săi. Astfel că „Bacione” ar putea fi printre puţinii fotbalişti de la Steaua care va beneficia vara aceasta de o mărire de salariu, urmând să câştige 100.000 de euro pe an, cu 20.000-30.000 de euro mai mult decât avea până acum.

"Dacă e vorba de bani mulţi, toată echipa o vând, dar să dea Dumnezeu să fac eu o echipă nouă la Steaua, să iau eu 50-60 de milioane pe jucători" - Gigi Becali, finanţator Steaua

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.