Se cere excluderea lui Dinamo din Liga1? ”A treia oară să-i dea afară”. Acţiunile fanilor pot avea urmări grave asupra echipei

11 feb 2019 12617 afişări Liga 1
Se cere excluderea lui Dinamo din Liga1? ”A treia oară să-i dea afară”. Acţiunile fanilor pot avea urmări grave asupra echipei

Janos Bokos, directorul sportiv al lui Sepsi, a vorbit despre momentele mai puţin plăcute din partida pe care echipa sa a susţinut-o în compania lui Dinamo. Oficialul este nemulţumit de modul în care galeria ”câinilor” s-a comportat, aceasta scandând în dese rânduri lozinci împotriva Ungariei.

Bokos a povestit un episod petrecut cu câteva ore înaintea meciului. A fost sunat de un colonel care l-a atenţionat că în galeria lui Dinamo vor intra mai mulţi fani decât numărul anunţat iniţial. I-a atras atenţia patronului să nu accepte condiţia, anticipând ceea ce avea să se întâmple.”Eu niciodată nu vorbesc la şedinţa tehnică înaintea meciului. De data asta i-am rugat, pentru că nu suntem surzi, să nu îşi mai bată joc de noi cu scandarea «Afară cu ungurii din ţară ». Să punem capăt xenofobiei! Şi ce s-a întâmplat? Ne sună înainte de meci un domn colonel să lăsăm încă 70 de suporteri ai lui Dinamo să intre în tribune. Pentru că ei nu pot să-i ţină, că fac scandal. I-am zis patronului să nu fie de bună credinţă, dar nu m-a ascultat. I-am rugat pe domnii Huzu şi Coza să plece puţin urechea către galeria lui Dinamo.

S-a întâmplat o dată, de două ori, a treia oară m-am ridicat de pe bancă... Îmi pare rău că n-am pus acolo un aparat care să înregistreze şi să trimit direct către Elveţia. E prea de tot! Numai cu Dinamo se întâmplă! Plus că a venit o ramură a lui U Cluj. Îmi pare rău că l-am lăsat pe Ursu împrumut la ei”, a declarat Janos Bokor pentru gsp.ro.

Oficialul covăsnenilor crede că astfel de acte pot fi stopare prin înăsprirea legii. Să se mărească amenzile, iar, dacă e nevoie, să se meaegă până la excluderea din campionat. ”Simplu! Dacă-i arde lui Dinamo o amendă de 50.000, apoi 100.000, iar a treia oară să-i dea afară din Liga 1, atunci nu vor mai aduce cu ei suporteri care să facă astfel de lucruri”.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.