Scandal la Târgu Jiu. Un fotbalist de la Pandurii e acuzat că s-a branşat ilegal la reţeaua de apă

29 mai 2015 1660 afişări Liga 1
Scandal la Târgu Jiu. Un fotbalist de la Pandurii e acuzat că s-a branşat ilegal la reţeaua de apă

În oraşul Târgu Jiu a izbucnit zilele trecute un scandal imens după ce autorităţile au descoperit că mai multe case din cartierul de lux „Bicaz” au fost branşate ilegal la reţeaua de apă. Între cei prinşi asupra faptului se găseşte şi portughezul Pedro Mingote, portar la Pandurii. În plus, acesta şi ceilalţi proprietari de vile nu au plătit nicio factură către compania Aparegio pentru ceea ce s-a consumat în tot acest timp. „Bicaz” e cartierul select al oraşului Târgu Jiu, unde diferite personalităţi ale oraşului, oameni cu bani mulţi, şi-au construit vile impresionante pe malul Jiului.

FOTO: www.gorjnews.ro

Pe lista ruşinii, portughezul Mingote şi alte persoane care se pretind respectabile

Pedro Mingote (34 de ani), portarul portughez care de 7 ani evoluează în ţara noastră numai la formaţia gorjeană, figurează alături de magistraţi, afacerişti, judecători, directori. În cartierul „Bicaz” sunt construite 72 de vile şi jumătate din proprietari nu au contract cu Aparegio, informează www.pandurul.ro. Ei au fost depistaţi în urmă cu două săptămâni, după un control al autorităţilor. 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.