"Să mor eu de nu i-aş trimite pe cei de la FCSB la trageri!" Dan Petrescu a făcut haz de necaz după ce a aflat grupa infernală a CFR-ului în Europa: "Aşa ghinion nu am avut în viaţa mea"

30 aug 2019 3761 afişări Liga 1
"Să mor eu de nu i-aş trimite pe cei de la FCSB la trageri!" Dan Petrescu a făcut haz de necaz după ce a aflat grupa infernală a CFR-ului în Europa: "Aşa ghinion nu am avut în viaţa mea"

Dan Petrescu (50 de ani) s-a speriat de grupa din Europa League în care a picat CFR-ului. "Bursucul" e superstiţios şi a spus că oamenii care s-au prezentat la tragerea la sorţi trebuiau schimbaţi şi a glumit pe seama FCSB, despre care crede că are noroc la aceste trageri. CFR e în grupă cu Lazio, Celtic şi Rennes în acest sezon de Europa League.

Petrescu crede că cei care merg la tragerile la sorţi pentru a reprezenta CFR, printre care şi Marius Bilaşco, aduc ghinion. SuperDan vrea să-i trimită pe reprezentanţii FCSB la următoarea tragere, deoarece crede că aceştia au noroc. "Oamenii care s-au dus, e ultima oară, sută la sută, dacă voi mai fi eu la CFR. E a patra oară, a cincea oară. Trebuia să mai schimbăm oamenii, dar nu i-am schimbat. Nu e vina lor, că nu trag ei, dar eu cred în destin şi în superstiţii. Dacă îmi spune FCSB pe cine trimite la tragerea la sorţi, să mor eu de nu i-aş trimite pe cei de la FCSB".

Petrescu este de părere că adversarele "roş-albaştrilor" au fost uşoare: "Au avut patru meciuri, Armenia, Moldova, Mlada şi Guimaraes. Doamne fereşte!", a spus Petrescu, care mai apoi a continuat: "Aşa ghinion nu am avut în viaţa mea. Au fost cinci trageri la sorţi, la toate am căzut cel mai rău", a fost o altă declaraţie a lui Petrescu.

Sorţii au repartizat-o pe CFR Cluj în grupa E din Europa League, alături de Lazio, Celtic şi Rennes.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.