S-a întors "Oracolul"? Ce spunea Dumitru Dragomir în urmă cu o zi despre Cornel Papură, interimarul de la U Craiova

15 apr 2019 6420 afişări Liga 1
S-a întors "Oracolul"? Ce spunea Dumitru Dragomir în urmă cu o zi despre Cornel Papură, interimarul de la U Craiova

Coincienţă sau nu, Dumitru Dragomir a vorbit, în urmă cu o zi, despre Cornel Papură, interimarul de la U Craiova, după demiterea lui Devis Mangia, pe care l-a caracterizat ca fiind un "tip foarte inteligent". U Craiova a anunţat că antrenorul italian a fost îndepărtat de la echipă, iar Papură va fi anunţat într-o conferinţă de presă care va avea loc marţi la Craiova, în jurul orei 11:00.

"Oracolul de la Bălceşti" a vorbit în urmă cu o zi despre omul care se ocupa de scouting-ul echipei din Craiova. Mitică Dragomir susţinea că îl admiră pe cel care a devenit interimar la U Craiova: ”Nu ştiu dacă îl ştiţi, jos pălăria pentru Papură. Dacă staţi de vorbă cu el o să vedeţi că este cap electronic. Papură este un tip foarte inteligent. Când a fost selecţia la 14 ani, a venit după copiii lui de la Craiova şi am stat de vorbă câteva minute cu el şi e plin de minte”, a declarat fostul şef al LPF, la DigiSport.

CIteşte şi: Posibilii antrenori de la U Craiova! Lista lui Mihai Rotaru

Papură a fost până anul trecut antrenorul echipei satelit a Craiovei, iar în prezent se ocupa de scouting. Papură este în cadrul clubului încă din 2013, de la reînfiinţarea CS Universitatea Craiova, el activând pe diverse funcţii, majoritatea legate de scouting şi de copii şi juniori. A mai antrenat în cariera sa pe ALRO Slatina, în liga secundă.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.