Revoluţie la o echipă din Liga 1! Renunţă dintr-un foc la mai mulţi jucători. Un fost fotbalist al FCSB, printre "victime"

2 ian 2019 17341 afişări Liga 1
Revoluţie la o echipă din Liga 1! Renunţă dintr-un foc la mai mulţi jucători. Un fost fotbalist al FCSB, printre "victime"

Conducătorii de la FC Botoşani, împreună cu antrenorul Liviu Ciobotariu, au decis să renunţe la o parte dintre jucătorii aflaţi în lot. Printre cei care vor pleca se numără şi unii care au evoluat în multe meciuri în prima parte a campionatului Ligii 1 Betano.

Atacanţii Nikola Trujic şi Marko Brekalo sunt primii care se vor despărţi de FC Botoşani. În plus, Liviu Ciobotariu s-a decis să nu mai mizeze pe Sebastian Chitoşcă, fost la FCSB, şi Enriko Papa. Cei doi au fost anunţaţi să-şi caute alte echipe unde să joace.

„Cred că o să-i dăm drumul lui Enriko Papa. S-a aglomerat foarte mult zona respectivă. Îi avem pe Rodriguez, Oaidă, Karaboue. Oaidă este o prioritate pentru noi. Papa a înţeles că are şanse mici să joace şi îi dau drumul. Brekalo pleacă sigur. Cred că va pleca şi Trujic”, a spus Valeriu Iftime.

De asemenea, o parte din jucătorii tineri din lot vor fi împrumutaţi la echipe de Liga a 2-a. Şefii FC Botoşani consideră că nivelul Ligii a 3-a, acolo unde au satelitul, este prea slab pentru Ianos Brînză, Alex Piftor sau Eduard Florescu.

„Jucătorii tineri vor fi împrumutaţi la echipe de Liga a 2-a. Nu pleacă niciunul definitiv. Vor fi împrumutaţi la echipe de Liga 2 pentru că au nevoie de jocuri”, a mai spus Valeriu Iftime.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.