Rednic, răspuns acid pentru Lucescu! "Puriul" n-a suportat atacul lui "Il Luce": "Să-i spună lui fiu-său asta, nu mie! Mă confundă"

4 feb 2019 20801 afişări Liga 1
Rednic, răspuns acid pentru Lucescu! "Puriul" n-a suportat atacul lui "Il Luce": "Să-i spună lui fiu-său asta, nu mie! Mă confundă"

Mircea Rednic (56 de ani) a venit cu un răspuns acid pentru Mircea Lucescu (73 de ani), după ce "Il Luce" a spus că "Puriul" ar trebui să-i pupe şi picioarele pentru tot ce a făcut pentru el în carieră. Antrenorul lui Dinamo nu a suportat cele spuse de Lucescu şi a intrat "cu talpa". Rednic spune că Răzvan Lucescu ar trebui să fie cel care să-i pupe picioarele pentru cum l-a ajutat tatăl său în carieră.

"Asta poate să i-o spună lui fii-su, nu mie! După ce am venit de la Hunedoara, eram campion de juniori. Nu m-a învăţat el fotbal! M-a ghidat. Acum eu ce să fac? Să fiu supărat că Radu Ştefan nu mă sună? Chiar nu-l înţeleg (n.r. - pe Lucescu), să-şi vadă de viaţă lui! El ştie că n-o să vorbesc niciodată de rău. Am lucruri mult mai importante decât ceea ce spune Lucescu.

Cu huiduitul suporterilor, cred că mă confundă cu Andone. El nu era antrenor. Am jucat la Standard patru ani, m-am descurcat, cred că mi-am făcut datoria", a declarat Mircea Rednic la finalul partidei cu Poli Iaşi, la DigiSport.

Replica dură a lui Rednic vine după ce Mircea Lucescu a declarat într-un interviu pentru Fanatik că: "Rednic ar trebui să-mi pupe şi picioarele pentru ce am făcut eu pentru el!". Lucescu s-a enervat, la rândul său, după ce Rednic a spus despre el, într-un alt interviu: "Lucescu n-a ajutat, de fapt, pe nimeni!".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.