Rednic a vrut să cumpere Dinamo! Dezvăluiri incredibile la prezentarea oficială

15 oct 2018 11829 afişări Liga 1
Rednic a vrut să cumpere Dinamo! Dezvăluiri incredibile la prezentarea oficială

Clubul Dinamo ar fi arăta diferit la nivelul conducerii, dacă Mircea Rednic (56 de ani) ar fi cumpărat clubul aşa cum şi-a propus în trecut. Întrucât nu ar fi putut susţine clubul de unul singur, "Puriul" a renunţat şi a susţinut că a pierdut banii "la arabi". 

"Badea poate să confirme că am vrut să cumpăr Dinamo. Singur nu puteam să iau clubul, poate că aşa a fost să fie. Acum nu mai am bani, i-am pierdut la arabi".

Ionuţ Negoiţă a devenit acţionar la echipa la care au jucat Lucescu, Dinu, Dumitrache, Dudu Georgescu, Andone, Mateuţ, Lupescu sau Răducioiu în august 2012, când a preluat pachetul deţinut de Cristi Borcea. Un an mai târziu, omul de afaceri a devenit acţionar majoritar cu 90 la sută după ce a cumpărat şi procentele deţinute de Nicolae Badea şi Dragoş Săvulescu

În iarnă, Ionuţ Negoiţă a vândut cinci jucători. Patronul echipei din Ştefan cel Mare a încasat aproximativ 2,5 milioane euro

  • 1, Valentin Costache 700.000 euro (CFR)
  • 2. Ionuţ Nedelcearu 600.000 euro (Ufa, Rusia)
  • 3. Paul Anton 500.000 euro (Anji, Rusia)
  • 4. Steliano Filip 500.000 euro (Hajduk, Croaţia)
  • 5. Filipe Nascimento 200.000 euro (Levski, Bulgaria)

Negoiţă a plătit datoria de 2.000.000 de euro către Nicolae Badea, bani restanţi din urma tranzacţiei din 2013, la inceputul lunii mai.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.