"Protestul" lui Florin Prunea. Decizia pe care fostul portar nu o poate explica: "Nici fratelui meu nu-i făceam un aşa contract"

14 mar 2019 4130 afişări Liga 1
"Protestul" lui Florin Prunea. Decizia pe care fostul portar nu o poate explica: "Nici fratelui meu nu-i făceam un aşa contract"

Florin Prunea (50 de ani) rămâne un atent observator al situţiei de la Poli Iaşi, echipă pe care a condus-o timp de cinci ani din postura de preşedinte, şi nu-şi explică una dintre deciziile luate de succesorii săi.

După un sezon 2017/2018 terminat în play-off, Flavius Stoican a dezamăgit, nu a mai repetat performanţa, a dus echipa în play-out şi a avut postul pus în pericol, iar fostul portar al Generaţiei de Aur nu îneţelge cum în contractul fostului fundaş dreapta a putut fi inserată o clauză conform căreia primeşte nu mai puţin de 100.000 de euro dacă e demis, mai ales în contextul în care clubul din Copou se confruntă cu mari probleme financiare: "El şi-a ales statutul în care se găseşte la acest moment. S-a aflat, mai întâi, alături de Horia Sabo, care i-a făcut un contract incredibil pentru Liga 1, după care a trecut în cealaltă tabără, a lui Ambrosie. Nici fratelui meu nu îi făceam un aşa contract prin care să îi plăteşti antrenorului 100.000 de euro dacă va fi demis. Nu poţi să emiţi pretenţii justificate la play-off dacă tu renunţi la cei mai buni doi jucători, Andrei Cristea şi Dylan Flores", a declarat Florin Prunea, la Sport Total FM.

"Sportul ieşean, în general, este în cădere liberă. Au dispărut câteva grupări importante din primul eşalon şi nici echipa de fotbal nu se află într-o situaţie prea bună. Există foarte multe datorii şi viitorul pare din ce în ce mai nesigur", a mai punctat fostul goalkeeper, care nu a mai condus nicio altă echipă din Liga 1 Betano după plecarea de la trupa din Moldova.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.