Problemele lui Dănciulescu încep din vară! Mutu l-a anunţat că "începe calvarul": "Sunt nouă jucători cărora li se termină contractul, iar campionatul se termină în iunie" Jucătorii care nu prind finalul sezonului în "Groapă"

21 mar 2018 3611 afişări Liga 1
Problemele lui Dănciulescu încep din vară! Mutu l-a anunţat că "începe calvarul": "Sunt nouă jucători cărora li se termină contractul, iar campionatul se termină în iunie" Jucătorii care nu prind finalul sezonului în "Groapă"

Ionel Dănciulescu, "moştenitorul" postului lui Adrian Mutu la Dinamo, are de rezolvat o problemă majoră în vară, mai exact în mai, cu jumătate de lună înainte de finalul play-out-ului. Tocmai aceste etape în plus ale play-out-ului au dus la o situaţie ciudată în "Ştefan cel Mare", clubul riscând să piardă ucători cărora le expiră contractul. 

Fostul atacant al lui Dinamo a fost instalat în funcţia de director general al clubului, miercuri, iar Mutu a prezentat fişa postului: "Acum nu are nimic de făcut, dar în câteva luni va avea multe de făcut. Mă bucur pentru Danciu, sper să facă o treabă mai bună decât mine şi să readucă Dinamo sus. Bineînţeles că va colabora cu patronul, va fi implicat în transferuri şi în deciziile interne. Vom vedea ce se va întâmpla. El va avea unele cerinţe, pe care i le va spune Negoiţă. Dacă vor fi acceptate, vor fi daţi bani pentru aducerea jucătorilor... asta e altă poveste. Poate reuşeşte să facă ceea ce nu am putut noi, adică să aducă jucători cu care să câştige campionatul. E un Consiliu de Administraţie, sunt mai mulţi oameni, dar vocea lui e importantă. El trebuie să fie un liant între antrenor şi patron, trebuie să vadă dacă Bratu are probleme şi trebuie să le rezolve", a declarat actualul angajat al FRF pentru DigiSport. 

Fostul ocupant al funcţiei de director general, Adrian Mutu, a adus în faţa publicului o situaţie pe care clubul nu a luat-o în calcul la începutul sezonului. Conducerea lui Dinamo riscă să piardă nouă jucători, cărora le expiră înţelegerile, înainte de ultima etapă a play-out-ului: "In vară începe calvarul, trebuie să vorbească cu patronul. Sunt şi nouă jucători care termină contratul. În luna mai mulţi termină contractul, iar campionatul e până în iunie. Nu se aştepta nimeni ca Dinamo să joace în play-off. Va fi o problemă pentru că nu o să aibă sub contract mai mulţi jucători", a adăugat Mutu pentru sursa citată.

19 mai e data ultimei etape din play-off

2 iuniee data ultimei etape din play-out

Penedo, Katsikas, Maric, Romera, Monroy, Nemec sunt jucătorii care aparţin de Dinamo şi cărora li se termină contractul în maiiar lor li se adaugă jucătorii împrumutaţi: Brănescu, Nica şi Torje

 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.