Primarul Craiovei le cere titlul jucătorilor lui Mangia: "Nu mai au nicio scuză să nu câştige campionatul". "Cadoul" primit de Universitatea de la municipalitate pentru a face performanţă: "Aici s-a creat legenda cu Ilie Balaci"

11 dec 2018 4847 afişări Liga 1
Primarul Craiovei le cere titlul jucătorilor lui Mangia: "Nu mai au nicio scuză să nu câştige campionatul". "Cadoul" primit de Universitatea de la municipalitate pentru a face performanţă: "Aici s-a creat legenda cu Ilie Balaci" 4 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/17781727/4/centrul-de-recuperare-lunca-3.jpg

După ce i-a fost pus la dispoziţie de către primărie stadionul nou, de aproape 60 de milioane de euro, U Craiova va beneficia şi de o bază de pregătire ultramodernă, după ce cantonamentul din Lunca Jiului sau, conform denumirii noi, „Centrul de recuperare Luncă”, a fost reparat, mărit şi modernizat, tot de municipalitate.

Cele două terenuri de antrenament cu iarbă naturală erau date în folosinţă de ceva vreme, însă clădirea bazei sportive a fost inaugurată luni de oficialităţile din Bănie. Costul lucrării este de 6,2 milioane de euro, bani proveniţi din bugetul local.

În cadrul cantonamentului se află 18 camere pentru sportivi, vestiare, piscină, jacuzzi, duşuri, cameră de crioterapie, saună, terase exterioare, sală de şedinţe tactice, sală de forţă, cabinete medicale, cameră de masaj, o sală de biliard, bucătărie şi sală de mese. Primarul Mihai Genoiu chiar le-a cerut elevilor lui Devis Mangia să câştige titlul, considerând că au toate condiţiile pentru a îndeplini acest obiectiv.

„Universitatea nu mai are nicio scuză să nu ia campionatul! Este vorba despre o reabilitare, dar şi de dotări la cel mai înalt nivel pentru a asigura sportivilor o recuperare în standarde de sport de mare calitate. Noi, cei mai de vârsta mea, ştim că aici a fost dintodeauna cantonamentul echipei Universitatea Craiova, aici s-a creat legenda cu Ilie Balaci, cu toţi jucătorii de renume ai Craiovei Maxima şi cei dinainte, generaţia lui Nelu Oblemenco şi a lui Deselnicu. Cred că este cea mai modernă bază de cantonament din ţară”, a spus primarul Mihail Genoiu.

Jucătorii Universităţii vor lua în primire noul spaţiu de pregătire şi refacere în luna februarie a anului viitor, la revenirea din cantonamentul de iarnă, din Turcia.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.