„Nu se termină fotbalul la Dinamo“

29 oct 2009 10 afişări Liga 1
„Nu se termină fotbalul la Dinamo“ „Nu se termină fotbalul la Dinamo“

Ianis Zicu trece printr-un moment dificil al cariereisale: hulit de fani, departe de forma care l-a consacrat,mijlocaşul nu ar regreta o despărţire de "câini".

După ce a scăpat de gravele probleme de sănătate, jucătorul nuîşi regăseşte forma care l-a consacrat. Mai precis, perioada dinGiuleşti, atunci când actualul mijlocaş al "câinilor" a impresionatcu adevărat. Din păcate pentru el, în prezent, realitatea estealta. Plină de apostrofările fanilor şi de ratările incredibile dinpuţinul timp în care Ianis prinde echipa. Dorit cu insistenţă deDan Petrescu la Urziceni, jucătorul a refuzat în iarnă ofertaialomiţenilor, însă acum se pare că lucrurile s-au mai schimbat."Eu în acest moment sunt la Dinamo. Fotbalul este unica meaplăcere. Trebuie să îmi fac treaba aici, nu să comentez altelucruri. Însă fotbalul nu a început şi nici nu se termină laDinamo", a declarat ieri fotbalistul.

"Le cerfanilor să încurajeze echipa"

Apoi, machidonul a vorbit şi despre relaţia lui cu oamenii dintribună şi lasă să se înţeleagă că blocajul din jocul său estecauzat şi de reacţia fanilor la adresa sa: "Nu este plăcut pentruun fotbalist să fie înjurat, însă eu cer ca suporterii săîncurajeze echipa, nu pe mine. Nu vreau nici să mă aplaude, darnici să mă înjure. Normal că în astfel de condiţii nu pot da celmai bun randament, dar încerc, atât cât pot, să nu mă gândesc la cese întâmplă în jurul meu".

Din câte se pare, Cornel Țălnar are de gând să-l folosească peIanis încă din primul minut la meciul de Cupă cu Oțelul, dinaceastă seară.

GigiNeţoiu: "Să meargă în Liga a II-a câteva etape"

Unul dintre părinţii spirituali ai lui Ianis Zicu, Gigi Neţoiu,a găsit soluţia pentru ca fotbalistul să scape de tensiunea pe caresuporterii o exercită la adresa sa. "Comandantul" îl timite pemachidon la reabilitare la "satelit", după exemplul stelistuluiDayro Moreno: "Zicu ar trebui să meargă în Liga a II-a şi să arateacolo în câteva meciuri că mai are chef de fotbal.

"Zicu trebuie să fie titular patru-cinci meciuri. Săvedem la ce nivel se află. Dar, dacă oamenii de la Dinamo nu-l maivor, atunci îi găsim altă echipă", Giovani Becali,impresarul lui Zicu

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.