Nicolae Dică, croşeu în barba lui Mihai Teja: "Se lăuda că ia titlul, dar lucrurile s-au dus în jos". Ce l-a deranjat: "Asta îl anunţ! Şi îi spun să fie mai atent la ce declară"

17 mar 2019 5817 afişări Liga 1
Nicolae Dică, croşeu în barba lui Mihai Teja: "Se lăuda că ia titlul, dar lucrurile s-au dus în jos". Ce l-a deranjat: "Asta îl anunţ! Şi îi spun să fie mai atent la ce declară"

Nicolae Dică a avut o răbufnire duminică seară, în studio-ul Telekom Sport. Fostul antrenor al FCSB-ului a comentat declaraţiile lui Mihai Teja, actualul antrenor al vicecampioanei, cel care a declarat în repetate rânduri că este nevoit să repare lucrurile făcute greşit la echipă.

Confruntat cu delcaraţiile lui Teja, Dică a spus: ”Îl anunţ că a luat o echipă de pe locul doi. La 3 puncte de CFR. Acum e pe locul 3 şi la 8 puncte de CFR Cluj. Nu trebuia să schimbe tot, aşa cum a tot zis. Nu cred că avea nevoie să schimbe totul, probabil nu ştie că era pe locul 2. Eu am făcut performanţă cu aceeaşi echipă, el ar trebui să fie puţin mai atent la ceea ce declară. Nu, noi am făcut performanţă. Noi am jucat două jocuri cu Viitorul, avem şase goluri marcate şi unul primit”.

În cadrul emisiunii Sport Center, fostul antrenor al FCSB-ului a continuat: ”Trebuia să fie pe primul loc, a întâlnit ultimele patru clasate în cele cinci meciuri rămase după pregătirea de vară. Lucrurile s-au dus în jos, cred că ar trebui să fie un pic mai atent la ce declară. În iarnă se lăuda că ia titlul, acum spune că trebuie răbdare”.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.