Mutu a lovit înapoi după ce i s-a pus în cârcă ratarea play-off-ului: "Am făcut şi un transfer nereuşit, dar..." "Săgeata" aruncată în direcţia lui Miriuţă: "Nu a fost capabil"

2 mar 2018 6303 afişări Liga 1
Mutu a lovit înapoi după ce i s-a pus în cârcă ratarea play-off-ului: "Am făcut şi un transfer nereuşit, dar..." "Săgeata" aruncată în direcţia lui Miriuţă: "Nu a fost capabil"

Vina eşecului din acest sezon de la Dinamo e aruncată din dreapta în stânga, fie pe foştii conducători şi antrenori, fie pe actuala conducere, ori pe jucători. Reacţiile de după ratarea play-off-ului curg şi acum la zile bune de la terminarea partidei de al Giurgiu, iar Adrian Mutu, fostul manager general al clubului, a răspuns atacului preşedintelui lui Dinamo, Alexandru David. 

Actualul oficial al dinamoviştilor i-a acuzat pe Contra şi pe Mutu pentru dezastrul pe care l-au lăsat în urmă odată cu plecarea amândurora la FRF. Inclusiv Vasile Miriuţă a fost atins de cuvintele preşedintelui Alexandru David, iar Adi Mutu nu a putut asista la criticile care îi sunt aduse şi a răspuns. 

Fostul manager general al lui Dinamo a recunoscut anumite greşeli, pe care le-ar fi remediat imediat şi susţine că fiecare mutare a fost pregătită după consultări cu conducerea clubului: "Vinovat nu mă simt. Am citit interviul şi mi se pare puţin hazardat. E puţin prea mult, pentru că noi am plecat în etapa 7 (n.r. Contra a plecat după etapa a 10-a) lăsând echipa pe locul şapte. Într-adevăr, am făcut şi un transfer nereuşit, acela al lui Albin, dar pe care l-am remediat după o lună, dându-l afară!

Cred că în meciurile pe care Dinamo le-a disputat după plecarea lui Cosmin şi a mea, aveau timp destul să remedieze poziţia în clasament, să refacă echipa, pentru că a fost şi o perioadă de transferuri. Eu ştiu foarte bine că, împreună cu David şi cu domnul Negoiţă, noi patru am făcut strategia exclusiv pe meciul de calificare în Europa League. Dar din păcate am jucat cu Bilbao, care ne-a pus mari probleme. A fost o echipă mult mai bună decât noi şi ne-a eliminat, a declarat Mutu pentru TelekomSport. 

În continuarea discursului său, Mutu a făcut o comparaţie între Contra şi Miriuţă, aruncându-i acestuia din urmă o mică "săgeată": "Cosmin făcea o treabă mult mai bună dacă rămânea la Dinamo. Să ni se spună acum că noi suntem de vină sau numai noi suntem de vină mi se pare prea mult şi nu e adevărat! Dinamo va juca în play-out, cel mai slab rezultat cred că în ultimii 70 de ani, în toată istoria lui Dinamo! Repet, am lăsat echipa pe locul 7, ceea ce s-a făcut apoi a fost o gestionare foarte proastă a echipei.

Şi aducerea unui antrenor care nu a fost capabil să se ridice la nivelul lui Dinamo, din păcate. Sper ca din acest play-out, cu venirea noului antrenor, să reuşească să formeze o echipă pentru sezonul următor, pentru că acesta este obiectivul după părerea mea, nu câştigarea play-out-ului!", a adăugat angajatul FRF pentru sursa citată. 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.