Mutu a chemat la Dinamo un investitor! Milionarul român a refuzat şi a ales să bage bani la o echipă din Liga 4

12 ian 2018 19677 afişări Liga 1
Mutu a chemat la Dinamo un investitor! Milionarul român a refuzat şi a ales să bage bani la o echipă din Liga 4

Omul de afaceri român, Simon Maurer, a refuzat din start orice propunere de a cumpăra Dinamo. Într-o discuţie purtată cu Dani Coman şi Adrian Mutu, care l-au pus în temă, milionarul nici nu a vrut să audă despre acest subiect şi s-a reorientat spre AS SR Braşov.

Totul s-a petrecut în toamna anului trecut, în plin sezon competiţional. Dani Coman, un bun prieten al omului de afaceri, alături de care era fostul manager general al lui Dinamo, Adi Mutu, au avut o discuţie cu Maurer: "În toamna trecută am fost sunat de Dani Coman, cu care sunt prieten, şi mi-a spus că este cu Adi Mutu, care mi-a spus că Dinamo este de vânzare. Atât şi nimic mai mult! Nu s-a pus în niciun moment problema să preluăm Dinamo", a spus Maurer, pentru Monitorul Expres.

Neinteresat să investească la Dinamo, omul de afaceri a ales să bage bani la AS SR Braşov, echipă din Liga 4, considerată urmaşa lui FC Braşov.

Maurer s-a întors în România după două decenii petrecute în Germania. Omul de afaceri s-a întors în ţară pentru a investi în sectorul imobiliar.

Ionuţ Negoiţă a confirmat că se retrage de la Dinamo. Finanţatorul opreşte finanţarea clubului alb-roşu şi cere în schimb o sumă modică: 4 milioane de euro. Motivul: Negoiţă doreşte ca noul finanţator să nu aibă un o povară financiară.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.