MM Stoica, "înţepat" de Becali: "Aşa a zis el şi l-am crezut! Suntem noi deştepţi şi ei toţi proşti?" + Noi transferuri la FCSB: "Nu vedeţi că nu se încropeşte nimic?"

15 apr 2019 7480 afişări Liga 1
MM Stoica, "înţepat" de Becali: "Aşa a zis el şi l-am crezut! Suntem noi deştepţi şi ei toţi proşti?" + Noi transferuri la FCSB: "Nu vedeţi că nu se încropeşte nimic?"

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a fost extrem de nemulţumit de prestaţia echipei în derby-ul etapei a cincea a play-off-ului Ligii 1 Betano contra CFR-ului, 0-0. Omul de afaceri crede că transferurile efectuate în iarnă nu au fost utile şi-l consideră responsabil pe directorul sportiv, MM Stoica. Patronul a afirmat că va aduce alţi jucători pentru a întări lotul.

"Avem aţâţia jucători, ce să facem cu ei, unde să-i mai băgăm? L-am luat şi pe Rusescu şi acum stă în tribună. Aşa a zis MM şi am crezut! Mai e şi Matei, nici nu ştii ce să faci. Mai e şi Stoian, pe care l-aţi lăudat toţi. Deşi, atunci, am avut un gând. Îl laudă toţi, dar mă gândeam. Suntem noi deştepţi şi sunt ei toţi italienii proşti, care-l lasă liber?

Şi cu Matei la fel. Eram încântat când era la Astra. Dar aveam şi cu el o temere. Dacă e valoare, de ce-l lasă 7 echipe libere? E greu fotbalul, că de aia se învârt miliarde de euro"
, a spus Becali, la Digi Sport.

De asemenea, a anunţat că va mai transfera, dar maximum trei jucători: "Cât să mai aduc? O să mai aduc 2-3 jucători, maxim. Nu vedeţi că tot aduc şi nu se încropeşte nimic? Jucători străini? Nu-mi mai trebuie mie jucători străini. Asta e echipa. Mai aducem 2-3 jucători şi asta este".

Luna trecută, Becali a afirmat că la finalul sezonului vor pleca şase - şapte inşi din lot, pe lângă Stoian, Matei şi Rusescu, pe listă fiind şi Nedelcu, Bălaşa sau Filip: "Pleacă şase sau şapte! Filip şi Nedelcu. O să vedeţi curăţenie totală. Am vorbit cu impresarii lui Stoian şi Nedelcu, al lui Matei a auzit acum. Îl dau gratis pe Matei, îl dau gratis pe Stoian, pe Nedelcu vreau banii pe care i-am dat. Rusescu pleacă şi el!  Bălaşa...du-te, bă, tată!".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.