Meciul Viitorul - Dunărea Călăraşi a fost întrerupt! GALERIE FOTO | Nocturna a picat după o furtună teribilă şi arbitrul i-a trimis pe jucători la vestiare

22 iul 2018 4908 afişări Liga 1
Meciul Viitorul - Dunărea Călăraşi a fost întrerupt! GALERIE FOTO | Nocturna a picat după o furtună teribilă şi arbitrul i-a trimis pe jucători la vestiare 2 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/17365202/2/3.png

Neprevăzutul a lovit la Ovidiu. Meciul Viitorul - Dunărea Călăraşi a fost întrerupt la scorul de 1-0, în minutul 64, de o furtună teribilă! Nocturna a picat şi arbitrul i-a băgat pe fotbalişti la vestiare. Ploaia a căzut şi la începutul meciului, însă nu la fel de tare, şi s-a oprit după doar 10 minute de la startul meciului.

O furtună groznică s-a abătut asupra stadionului de la Ovidiu. Ploaia şi norii negri au făcut ca nocturna să pice, iar arbitrul Lucian Rusandu nu a avut de ales şi a oprit meciul. După aproximativ 10 minute de stat la vestiare, stâlpii de nocturnă au revenit la viaţă, pe generatoare, şi partida a putut fi reluată.

Ploaia a continuat să cadă şi după reluarea meciului, iar mulţi dintre suporterii prezenţi la meci au ales să plece de pe stadion.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.