"Mâine, poimâine o să luăm o decizie!". Gică Hagi a dat ultimele detalii despre transferul lui Ianis: o echipă de Liga Campionilor îl vrea pe Hagi junior

10 iul 2019 8720 afişări Liga 1
"Mâine, poimâine o să luăm o decizie!". Gică Hagi a dat ultimele detalii despre transferul lui Ianis: o echipă de Liga Campionilor îl vrea pe Hagi junior

Gică Hagi (54 de ani) a anunţat că în următoarele zile va lua o decizie, împreună cu Ianis, în ceea ce priveşte transferul lui Hagi junior. "Regele" a dezvăluit că sunt patru oferte clare pentru fiul său, iar două sunt de la cluburi foarte mari, dar important e ca Ianis să fie dorit de toată lumea din club. Aceasta e prima condiţie pe care o pune jucătorul.

Spartak Moscova oferă 12 milioane de euro pentru transferul lui Ianis, dar suma de transfer e cea mai importantă parte din afacere. "Maradona din Carpaţi" spune că transferul lui Ianis e aproape să se facă. Hagi a dezvăluit că o echipă de Liga Campionilor îl vrea pe Ianis.

"Sunt 3-4 oferte clare, noi trebuie să luăm o decizie! Mâine, poimâine. Trebuie să luăm cea mai bună decizie pentru el şi suntem aproape să o luăm. E o echipă care plăteşte foarte mulţi, cealaltă care poate fi în Champions League. Cele două care sunt atât de mari... O să luăm o decizie pentru Ianis, să-l vedem la nivelul cel mai bun! Ultimul cuvânt îl are el E important să fie dorit de toţi cei din conducere", a spus Gică Hagi, miercuri seara, la DigiSport.

Hagi spune că nu există nicio şansă ca Ianis să mai rămână la Viitorul şi în sezonul viitor: "Nu, nu. E exclus!", a mai spus "Regele".

Ianis Hagi este asaltat de oferte în această perioadă, după prestaţiile impresionante de la Campionatul European de tineret, dar şi de la Viitorul. Acesta a fost dorit în toate campionatele puternice, dar mai multe echipe au fost determinate, în cele din urmă, să spună ”pas”.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.