LISTA NEAGRĂ a lui Becali! Ei sunt cei 8 jucători care vor pleca de la Steaua în vară!

24 mar 2011 764 afişări Liga 1
LISTA NEAGRĂ a lui Becali! Ei sunt cei 8 jucători care vor pleca de la Steaua în vară! LISTA NEAGRĂ a lui Becali! Ei sunt cei 8 jucători care vor pleca de la Steaua în vară!

Gigi Becali se gândeşte deja la cum va arăta Steaua în sezonulviitor. În acest sens, s-a înţeles cu Adrian Mititelu pentrutransferul lui Mihai Costea, care va ajunge în Ghencea dinvară.

Finanţatorul stelist a anunţat că va mai achiziţiona încă treijucători de atac pentru sezonul viitor.

"O să mai luăm un atacant puternic, de careu, şiprobabil unul sau doi mijlocaşi, depinde. Dacă îl aduce Cîrţu peTănase în centru, e mai uşor să aduc mijlocaşi de bandă. M-amhotărât să achiziţionez aceşti jucători pentru că nu mai suportumilinţa. Şi singura soluţie e să iau ce e mai bun dinţară", a concluzionat Gigi Becali.

Becali a anunţat o listă a jucătorilor care vor pleca lasfârşitul sezonului.

"Sunt vreo patru, cinci jucători care vor pleca de laSteaua din vară. Vor pleca pentru că nu fac faţă. Sunt sigure plecările lui Dică şiBurdujan. Vor mai pleca cei cărora le expiră contractul, Emeghara,Geraldo, Surdu, poate Onofraş, Marinescu", aprecizat el. Celor 7 li se alătură şi Szekely, care a intrat îndizgraţia patronului după ce a înjurat stafful medical.

Finanţatorul stelist crede că îl va păstra în funcţia deantrenor pe Sorin Cîrţu şi pentru sezonul viitor. "Cred căva rămâne Cîrţu. Nu sunt sută la sută sigur, dar cred că va rămâneşi din vară. Văd atitudine la echipă. Am revăzut şi meciul cuVaslui. Szekely a avut de două ori să bage mingea în poartă, culatul, dar el a dat o pasă la portar şi o lumânare. Dar nu suntemla rugby. Am avut multe ocazii în meciul ăla. Asta e echipa pe careo vreau, care joacă fotbal", a adăugat el.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.