Iuliu Mureşan este istorie la CFR: “Consider că este un capitol încheiat. A fost un om important pentru club”

19 oct 2018 9403 afişări Liga 1
Iuliu Mureşan este istorie la CFR: “Consider că este un capitol încheiat. A fost un om important pentru club”

Sunt trei săptămâni de când Iuliu Mureşan nu se mai implică în viaţa CFR-ul, iar Toni Conceicao ştie că acesta nu va mai reveni la club. “Eu consider că acesta este un capitol încheiat. Preşedintele Mureşan a fost un om important la acest club, este un om pe care îl stimez. Îl respect şi cu care voi rămâne în relaţii bune”, a spus Toni Conceicao.

Preşedintele cu care CFR a câştigat toate trofeele este regretat de jucători. “N-am mai vorbit cu dânsul. Mie îmi pare foarte rău, pentru că domnul Iuliu Mureşan se identifică cu acest club, sub comanda dânsului s-au obţinut cele mai importante performanţe şi mi-ar părea rău să nu-l mai văd aici. Când spui Iuliu Mureşan, te gândeşti automat la CFR”, a declarat Ciprian Deac.

“Baptista munceşte mult, dar avem un lot numeros”

Marian Copilu va ocupa funcţia lui Iuliu Mureşan, dar mutarea nu a fost încă oficializată. Schimbările în conducere nu schimbă obiectivul clujenilor. “Obiectivul nostru este să câştigăm campionatul. Locul întâi îţi dă încredere, îţi dă forţă, dar noi ne concentrăm la fiecare meci în parte. În pauză vom vedea. Dacă suntem pe locul întâi va fi foarte bine, dacă nu vom fi vom lupta să fim acolo”, a spus Toni Conceicao, care nu pare să se bazeze pe Julio Baptista nici în următoarele meciuri. “Este un jucător care s-a antrenat cu noi, munceşte pentru echipă, dar avem un lot numeros, de 26 de jucători. Este important ca lumea să ştie că eu apăr interesele acestei echipe, nu avem niciun conflict în interiorul lotului şi antrenorul va decide, de fiecare dată, cine este pregătit să joace”, a declarat antrenorul portughez.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.