Ioan Niculae, cuvinte care au întrecut limita: "A fost răspunsul pentru comportamentul dement al celor de la Viitorul". Patronul Astrei, atac fără precedent: "Cred că ar trebui să ia cu brio locul 1 la nesimţire"

8 feb 2019 28926 afişări Liga 1
Ioan Niculae, cuvinte care au întrecut limita: "A fost răspunsul pentru comportamentul dement al celor de la Viitorul". Patronul Astrei, atac fără precedent: "Cred că ar trebui să ia cu brio locul 1 la nesimţire"

Ioan Niculae a căutat răzbunare după înfrângerea lăsată cu scandal cu Viitorul, din turul campionatului. Patronul Astrei a ţinut minte faza care le-a adus elevilor lui Gică Hagi victoria şi a lansat un atac fără precedent la adresa echipei aderse. 

Astra a câştigat categoric în faţa Viitorului, scor 3-0, vineri, iar momentul a fost speculat la maximum de patronul Ioan Niculae, care a atacat Viitorul. 

În turul campionatului, Viitorul a câştigat cu 1-0, în minutul 90+3, într-un moment în care un fotbalist al giurgiuvenilor era accidentat. La acel meci, secundul Astrei Yuksel Yesilova s-a certat crunt cu Gică Hagi, într-un moment foarte tensionat. 

Ioan Niculae nu a trecut peste acel meci şi s-a răzbunat în această seară: ”A fost răspunsul nostru la partida din turul campinatului, dacă vă amintiţi, că văd că nu prea mai vorbiţi de ea, care cred că ar trebui să ia cu brio locul 1 la nesimţire, la lipsă de bun simţ, pe faptul cum ne-au înjurat jucătorii, cum a dat gol după ce noi am dat mingea afară, dacă vă amintiţi în minutul 93. A fost răspunsul băieţilor faţă de acel comportament mai mult decât dement, practicat de toţi de la clubul Viitorul.

Noi nu ne răzbunăm, noi am dat un răspuns fotbalistic la o treabă care a ţinut strict de obraz şi de bun simţ şi de lipsă de fair-play. Nu vrem să dăm palme nimănui, dar să...să... dar nu vă amintiţi? Văd că nu prea vorbiţi despre treburile astea, vorbiţi foarte puţin de... dacă era la Astra, probabil că insistaţi pe acea fază”, a declarat Ioan Niculae pentru Telekom Sport.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.