Începe curăţenia la echipă! Antrenorul a avertizat: "Fiecare meci va fi o selecţie". Cine pleacă şi cine rămâne: cum arată "lista neagră"

28 oct 2018 6700 afişări Liga 1
Începe curăţenia la echipă! Antrenorul a avertizat: "Fiecare meci va fi o selecţie". Cine pleacă şi cine rămâne: cum arată "lista neagră" DAN HORIA TAUTAN / MEDIAFAX FOTO

Eşecul dureros cu nou-promovata Hermannstadt Sibiu va lăsa urmări adânci în vestiarul echipei din Copou. Finanţatorul Horia Sabo l-a confirmat în funcţie pe antrenorul Flavius Stoican, în schimb a anunţat că va lua măsuri dure la nivelul vestiarului.

Sabo şi Stoican au avut o nouă întâlnire sâmbătă, iar patronul din Copou i-a transmis tehnicianului să oprească un lot de 25 de jucători pe care se va baza până la sfârşitul anului, când va urma o nouă remaniere a lotului: ”Am avut o nouă discuţie cu finanţatorul Horia Sabo, care mi-a cerut să întocmesc o listă cu jucătorii pe care nu mă mai bazez. Luni îi voi prezenta lista cu jucătorii, aceştia urmând să negocieze cu conducerea rezilierea contractelor. Fiecare meci va fi o selecţie la Poli Iaşi. Cine nu pune osul la trabă şi nu dă totul pe teren, va pleca de la echipă până în iarnă”, a anunţat antrenorul Flavius Stoican.

Lista neagră

Din câte se pare, pe lista disponibilizaţilor se regăsesc: Cedric Mongongu, Martin Mimoun, Iulian Roşu, Mendes Aguinaldo şi Robert Căruţă. De asemenea, Iaşiul este pe cale să renunţe şi la Gabriel Bosoi, jucător care este în litigiu cu clubul. George Dwubeng nu va face parte din lotul mare, urmând să joace la juniori, în timp ce N’Dongala va mai primi o şansă în perioada următoare, urmând ca în iarnă să se renunţe la serviciile sale dacă nu îşi va revizui atitudinea.

Lotul de 25 de jucători pe care se va baza Stoican în continuare: Rusu, Cobrea, Târnovanu (portari), Mihalache, Frăsinescu, Panţîru, Gallego, Bădic, Flores, Qaka, Cioinac, Platini, Enoh, Sanoh, Cristea, Danale, Rus, Mihăescu, Patrick Petre, Zaharia, Sin, Bekui, Chelaru, Pârvulescu şi N’Dongala.

 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.