Ilie Dumitrescu, tranşant după transferul lui Rusescu: "25.000 de euro pe lună?". Omul din club vizat direct: "La final să spună asta!"

8 aug 2018 21527 afişări Liga 1
Ilie Dumitrescu, tranşant după transferul lui Rusescu: "25.000 de euro pe lună?". Omul din club vizat direct: "La final să spună asta!"

Ilie Dumitrescu are dubii în privinţa transferului lui Raul Rusescu la FCSB, mai ales că atacantul nu a mai jucat un meci oficial de un an. Ex-fotbalistul susţine că directorul sportiv al echipei, Ilie Dumitrescu, ar trebui să-şi asume respeonsabilitatea salariului de 25.000 de euro al jucătorului în cazul în care nu va da randamentul dorit. 

Transferul de avarie făcut de Gigi Becali nu l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, cel care nu crede în forma pe care o poate avea Rusescu în urma inactivităţii. Idolul tribunelor a fost legitimat în urmă cu câteva zile şi va purta numărul 24, cu care a impresionat în prima sa perioadă la echipă: "Este un salariu foarte mare. Ştii cum e? 25.000 de euro pe lună, nu? E clar că s-a făcut şi un calcul cu ce câştiga în Turcia şi cât a lăsat Rusescu pentru a veni în zona asta. Clubul îşi asumă. Dacă lucrurile nu vor funcţiona, trebuie să-ţi asumi. E responsabilitatea celor care au insistat. Mihai Stoica. La final, dacă nu va fi ok, trebuie să spună că a fost un transfer nereuşit.

Ştiu că de la mijloc în sus se ocupa Becali. Poate s-a săturat şi el. Planic, adus de Stoica, a fost un transfer reuşit", a declarat Ilie Dumitrescu pentru DigiSport.

În schimb, Nicolae Dică cere răbdare, iar în ultima conferinţă de presă a recunoscut că va aplica acelaşi model pe care l-a folosit şi în cazul lui Gnohere, care a fost pedepsit de Dinamo înainte de venirea la vicecampioana României: "Trebuie să avem răbdare cu Ruse, nu a mai jucat un meci oficial de un an de zile. A jucat un meci amical acum 10 zile, cu fost echipă. Dar voi încerca să-l integrez cât mai rapid, cum am făcut şi cu Gnohere".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.