Ilie Dumitrescu nu a mai suportat şi l-a atacat pe prietenul Becali: "Ce? Că eşti tu Becali, adică tu poţi să ceri? Ăia nu au voie?". Ce l-a enervat pe "Mister"

11 iul 2019 6289 afişări Liga 1
Ilie Dumitrescu nu a mai suportat şi l-a atacat pe prietenul Becali: "Ce? Că eşti tu Becali, adică tu poţi să ceri? Ăia nu au voie?". Ce l-a enervat pe "Mister"

Ilie Dumitrescu nu s-a mai putut abţine şi l-a taxat pe Gigi Becali, pentru strategia din această vară, când a decis să nu mai investească foarte mult în transferuri. Fostul mare internaţional nu înţelege de ce omul de afaceri nu face un efort financiar minim şi să îl cumpere pe Florin Ştefan, pentru suma cerută de Sepsi, deşi el cere zeci de milioane pe jucătorii săi.

Dumitrescu consideră că FCSB are neapărată nevoie de un  fundaş stânga. Ştefan este cel mai bun tânăr din România în acea zonă şi îşi merită banii. ”Problema e la postul de fundaş stânga şi aici trebuie să facă un efort. Păi, cum cerea el 30 de milioane, 20, 15, 18, 40, 100 la un moment dat, mai sunt şi alţi oameni care vor şi ei să ceară un milion, 800, 700. Vrei tu 100 de milioane sau 15 milioane? Păi, să facă un efort şi să-l ia pe Ştefan!

Asta e o mişcare bună dacă iei 600.000 de euro pe Junior Morais, la 30 şi ceva de ani. Cum iei tu 600.000 pe Morais la vârsta asta? Ce? Că eşti tu Becali, adică tu poţi să ceri? Adică ăia de la Sepsi nu ai voie să ceară? Un jucător sub 21 de ani care a jucat aproape toate meciurile. Mie îmi place şi Boboc, e un jucător foarte bun şi a jucat fundaş stânga la meciul cu Franţa. Ikone a jucat acolo, ca adversar. Bun, bun, bun jucător”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

FCSB nu a mai investit în această vară, aşa cum o făcea în trecut. Până în acest moment, viecampioana Ligii 1 Betano nu a făcut vreun transfer pe bani, a cedat mai mulţi jucători, iar sezonul pare că va fi unul dezamăgitor, la fel ca precedentul.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.