Îi ţin în stand-by! Jucătorii de la FC Botoşani care devin liberi de contract la final de sezon şi cărora conducătorii nu le spun nimic. Enache ridică din umeri

16 mai 2018 2812 afişări Liga 1
Îi ţin în stand-by! Jucătorii de la FC Botoşani care devin liberi de contract la final de sezon şi cărora conducătorii nu le spun nimic. Enache ridică din umeri

Mai mulţi jucători de bază din lotul FC Botoşani vor deveni liberi de contract la finalul acestui sezon al Ligii 1 Betano. Conducătorii clubului încă nu au început negocierile pentru prelungire, o decizie urmând a fi luată după meciul de astăzi cu Chiajna.

Printre jucătorii aflaţi la final de contract se numără fundaşul dreapta Bogdan Unguruşan, fundaşul central Florin Plămadă, fundaşul stânga Nicolae Muşat, mijlocaşul Răzvan Tincu şi atacanţii Bojan Golubovic şi Mihai Roman. Singurul cu care s-a discutat prelungirea contractului este Mihai Roman, iar acesta va rămâne la Botoşani. Cu ceilalţi jucători încă nu s-a negociat.

„Mai am contract până la finalul lunii iunie. Nu ştiu ce voi face, nu am niciun plan. Cu conducerea nu am discutat absolut nimic. Eu sper să-mi duc contractul cu fruntea sus. Încă nu am nimic clar din nicio parte”, a spus fundaşul stânga Nicolae Muşat.

„Nu ştiu ce voi face din vară. Aştept să se termine ultima etapă. Probabil voi avea o discuţie cu cei din conducerea clubului, să văd ce îşi doresc şi dânşii. Nu pot spune mai multe. Nu am avut nicio discuţie. Probabil aşteaptă să se termine ultima etapă şi vor veni să discute cu unii jucători. FC Botoşani rămâne în continuare prima opţiune pentru mine, să vedem ce îşi doresc, ce gânduri au. Nu depinde doar de mine. Vom discuta, dacă ajungem la un numitor comun, voi rămâne. Dacă nu, ne strângem mâna şi rămânem prieteni”, a afirmat mijlocaşul Răzvan Tincu.

Antrenorul Costel Enache a evitat să vorbească despre jucătorii pe care îi va menţine în lot pentru sezonul următor, spunând: „E o chestie pe care trebuie să o discutaţi cu conducerea clubului. Nu eu fac angajamentele. Lucrurile se mişcă, nu vă gândiţi că se termină campionatul şi cineva din club îşi aminteşte că începe celălalt campionat. Sunt deja câteva obiective puse în practică, sunt şi lucruri doar la stadiul de discuţii”.

Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani, a precizat că în zilele următoare va avea discuţii cu antrenorul Costel Enache şi jucătorii aflaţi la final de contract.

„Aşteptăm să treacă meciul cu Chiajna şi ne vom întâlni pentru a stabili ce vom face din vară. Deocamdată nu renunţăm la nimeni. Trebuie să vedem ce putem aduce şi în funcţie de transferurile pe care le putem face, vom stabili lotul pentru sezonul următor”, ne-a spus Cornel Şfaiţer.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.