Gigi Becali reconfirmă transferul unui jucător: "I-am trimis contractul, 100% l-am luat!"

4 apr 2017 12236 afişări Liga 1
Gigi Becali reconfirmă transferul unui jucător: "I-am trimis contractul, 100% l-am luat!"

Gigi Becali susţine în continuare că Ciprian Deac va fi jucătorul lui FCSB, deşi administratorul judiciar al lui CFR Cluj a declarat pentru ProSport că este nevoie de acordul său pentru a se face transferul. Deac a primit contractul de la Gigi Becali, dar încă nu l-a semnat.

Patronul FCSB a anunţat că Ciprian Deac este ca şi transferat, însă cei de la CFR Cluj nu sunt de aceeaşi părere. Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui CFR, susţine că este nevoie de acordul său pentru ca transferul să se realizeze şi, până acum, n-a primit nicio solicitare din partea FCSB-ului.

Pe de altă parte, Becali spune că Deac i-a dat cuvântul că va semna cu FCSB. I-a trimis deja contractul, dar încă nu l-a semnat:

”Eu când v-am spus că el Stelei, el al Stelei, da? Eu nu am minţit niciodată. Mi-a zis că el nu mai are nicio treabă cu Bogdan Mara, nu-i mai este impresar. Bogdan (n.r. Mara se afla în studioul DigiSport), trebuia să-ţi arate contractul pe care i l-am dat. El este un băiat de mare caracter. Mi-a spus că poate să semneze contractul pe loc. Dar mi-a zis că vrea să primească acceptul clubului, deşi el are o clauză prin care poate să plece oricând. El este transferat 100%. Eu dacă minţeam, nu venea băiatul şi spunea că nu este adevărat? Ce, sunt nebun?”, a declarat Gigi Becali la DigiSport.

  • ”Realitatea este că astăzi nici el, nici cei de la club nu m-au înştiinţat. Am vorbit cu noul acţionar pe tema asta şi mi-a spus că nu crede că se face un astfel de transfer. Nu o să comentez clauze din contract. Dacă domnul Becali a spus aşa pasămite nu poate pleca chiar oricând”, Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar la CFR Cluj.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.