Gică Hagi, intervenţie furtunoasă în direct! "Gigi, ai intrat în fibrilaţii, ţi-e frică. În seara asta ai depăşit măsura, să-ţi fie ruşine, nu ai învăţat nimic despre fotbal!". Reacţia lui Becali: "E război mare, trebuia să mă laşi să dorm. O să vezi!"

25 nov 2018 30516 afişări Liga 1
Gică Hagi, intervenţie furtunoasă în direct! "Gigi, ai intrat în fibrilaţii, ţi-e frică. În seara asta ai depăşit măsura, să-ţi fie ruşine, nu ai învăţat nimic despre fotbal!". Reacţia lui Becali: "E război mare, trebuia să mă laşi să dorm. O să vezi!"

Deranjat de o declaraţie dată de Gigi Becali (60 de ani) la adresa Viitorului, Gică Hagi (53 de ani) a intervenit în direct la TV şi a lansat un atac dur la adresa naşului său, pe care-l acuză că vrea să destabilizeze fosta campioană a României.

"Au cel mai frumos joc, dar le trebuie forţă şi consistenţă. Nu mă sperie, nu cred că au şanse! De ce? Ca să te baţi la titlu îţi trebuie trei-patru jucători de anvergură, care costă trei milioane de euro", a spus Becali, duminică seară, la Digi Sport. Iar declaraţiile date, coroborate cu criticile la adresa lui Coman şi, în trecut, Florin Tănase, ambii veniţi de la Constanţa, l-au făcut pe "Rege" să nu mai accepte să tacă.

În direct la Digi Sport, patronul şi antrenorul Viitorului a avut un mesaj dur de transmis: "Eu doar îi spun care sunt cei mai buni jucător de la Steaua: Tănase şi Coman. Dacă el chiar are de gând să nu doarmă din cauza noastră, atunci să fie sănătos. Viitorul joacă un fotbal foarte biun, faţă de Steaua. O fi invidie, dar nu ştiu. Dar îi urez să doarmă liniştit, să vorbaescă de echipa lui. Aşa de mare cum e el, Steaua nu a câştigat campioantul în ultimii trei ani. Îmi pare rău, dar aşa e. Trebuie să-şi găsească soluţiile. E inadmisibil ca un om de fotbal să vină să vorbească despre o altă echipa la TV.

Înseamnă că a intrat în fibrilaţii, îi e frică de noi. Îmi pare rău, credeam că el îşi vede de echipa lui. Dar în seara asta a depăşit măsura., să-i fie ruşine! Când Coman şi Tănase sunt cei mai buni jucători la Steaua şi au sub 24 de ani...Teixeira câte goluri a dat? Cum să critici unul precum Coman, care e golgheterul loturilor naţionale? Aşa se distrug jucătorii, cu opinii şi păreri de genul ăsta! Continuă să denigreze, numai el le ştie pe toate.

Eu nu sunt acolo, nu eu răspund de Coman, dar nu se poate să ieşi la TV şi să spui aşa ceva despre un jucător. La fel şi despre Tase. Nu se poate. Asta înseamnă că dânsul nu a învăţat nimic despre fotbal.

Când un jucător de 19-20 de ani e vorbit din propria casă, vă daţi seama cum se simte acel copil? Eu am spus că trebuie să-i sprijinim. Ce face el la TV, să vorbească despre un copil în halul ăsta... Să-l vinzi public. Cum vrei să joace după aia? Din tot lotul, sub 21 de ani, e campion al României. De aia ai plătit banii ăştia! Nu ştii să-l apreciezi. Dacă vrei să ai succes... dacă nu, continuă aşa să-i critici pe toţi.

M-am supărat că s-a luat de Viitorul. Păcat şi de Coman, că e un produs al Viitorului. Coman, în tur la Steaua, e unul dintre cei mai buni jucători. Nu intram dacă nu vedeam cifrele jucătorului",
a spus Hagi, la Digi Sport.

La puţin timp după intervenţia furioasă a lui Gică Hagi, Becali a răspuns şi a promis că nu va mai vorbi vreodată despre Viitorul: "Eu nu sunt Gigi Becali, eu sunt Gigi. El va fi toată viaţa Gică, nu Gică Hagi. M-aţi întrebat dacă mi-e frică de Viitorul şi am spus că nu. Dacă nu, o să mint şi o să spun că da. Eu cred că am scos în faţă valoarea antrenorului. Să mă ierte dacă l-am supărat, nu vreau să-l mai supăr niciodată. Ilie (n. red - Ilie Dumitrescu) trebuia să intervină şi să spună că eu nu am atacat, că eu doar mi-am spus părerea. Am spus că joacă cel mai bun fotbal, dar că nu mă tem de ei. Asta înseamnă că el e foarte mare antrenor! Am vrut să intru, dar nu puteai, că după aia ţipa şi mai tare. E naşul meu, îi spun naşul şi aşa îi spun tot timpul. Dacă el vrea să-mi spună aşa (n. red - patronul de la FCSB), asta e. Să nu mă mai întrebaţi de Viitorul niciodată, că nu mai spun nimic. Acum am spus că au cel mai mare antrenor, că joacă cel mai frumos fotbal, dar că nu are valoare de campionat. Eu am scos în relief valoarea antrenorului. Ca să-i arăt că nu m-am supărat, voi face o glumă şi spun că-i arunc mănuşa pentru peste două etape (n. red - când are loc meciul FCSB  - Viitorul). Acum mă duc la echipă, e război mare, de ce nu m-a lăsat să dorm? Când va fi meciul direct, o să vezi tu!", a fost mesajul finanţatorului FCSB, la Digi Sport.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.