FOTO | Noua "bijuterie" din Ghencea. Hotel, muzeu şi dotări ultra moderne pentru noul stadion al Stelei

13 mar 2018 3971 afişări Liga 1
FOTO | Noua "bijuterie" din Ghencea. Hotel, muzeu şi dotări ultra moderne pentru noul stadion al Stelei

Obţinerea găzduirii a patru meci de la Euro 2020 înseamnă un nou început pentru patru stadioane. Ghencea, Dinamo, Giuleşti şi Arcul de Triumf vor intra într-un proces de reconstrucţie. Asociaţia Steliştilor 1947 a publicat, pe site-ul oficial, macheta şi dotările pe care le va avea noua arenă din Ghencea. CNI a dat publicităţii un comunicat în care a anunţat că suma costurilor pentru noua arenă se va ridica la 60 de milioane de euro.

Capacitatea noii arene va avea 30.500 de locuri, fiind prevăzută pentru a găzdui 150 de persoane aflate în scaun cu rotile şi 150 de însoţitori ai acestora, dar şi 150 de locuri pentru persoane cu altfel de dizabilităţi şi 78 pentru oamenii care îi pot însoţi, scrie AS 47.

Ca în orice stadion modern, vor exista sectoare V.I.P. şi locuri dedicate presei. De asemenea, arena va fi prevăzută cu gazon natural ranforsat sintetic, dotat cu degivrare şi drenaj.

De asemenea, noua arena din Ghencea va avea şi un hotel cu 24 de camere, spaţii comerciale şi un muzeu de 1.070 de metri pătraţi.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.