Fotbalistul de la FCSB care nu s-a mai abţinut. A spus lucrurilor pe nume şi i-a transmis un mesaj lui Becali: "Până nu o să înţeleagă, n-o să reuşească"

11 sep 2019 15346 afişări Liga 1
Fotbalistul de la FCSB care nu s-a mai abţinut. A spus lucrurilor pe nume şi i-a transmis un mesaj lui Becali: "Până nu o să înţeleagă, n-o să reuşească"

Mihai Roman (34 de ani) a fost îndepărtat de la FCSB după sosirea lui Cristian Manea (22 de ani) la vicecampioana României. Reprofilat pe postul de fundaş dreapta, Roman a fost împrumutat la FC Botoşani deoarece concurenţa de pe postul său era una acerbă, cu Valentin Creţu, Cristi Manea şi Claudiu Belu. Roman a vorbit despre ce se întâmplă în interiorul FCSB, la prima conferinţa de presă de la revenirea la Botoşani.

Aducerea lui Manea i-a fost fatală lui Roman. Becali l-a convins pe cel care a câştigat titlul de două ori cu CFR în ultimii doi ani să semneze, chiar dacă momentan e doar sub formă de împrumut la FCSB. Manea a jucat la Euro 2019 de tineret şi a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti ai lui Mirel Rădoi. Roman a sfârşit prin a fi împrumutat la FC Botoşani până la finalul sezonului, când îi expiră contractul cu FCSB.

Roman a vorbit despre situaţia de la FCSB şi a spus că le va fi foarte greu celor de acolo să iasă din impas dacă Gigi Becali va continua să se implice atât de activ în viaţa de zi cu zi a echipei. "E foarte dificil ce se întâmplă acolo, mai ales prin prisma patronului. Acolo, dacă ai pierdut un meci se schimbă toate liniile şi cred că din această cauză o să le fie foarte greu. Până nu o să înţeleagă că trebuie continuitate şi lăsat un antrenor să îşi facă treaba, eu cred că nu o să reuşească", a declarat Mihai Român la conferinţă de presă.

Fotbalistul trecut pe la FC Braşov, Rapid sau Toulouse nu vrea să mai audă de o revenire la FCSB. Chestionat pe această temă, Roman a răspuns: "Nu cred, nicio şansă!".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.