Fortes merge la TAS după ce impresarii au blocat transferul la FCSB! Decizie de ultim moment a atacantului

26 ian 2019 8081 afişări Liga 1
Fortes merge la TAS după ce impresarii au blocat transferul la FCSB! Decizie de ultim moment a atacantului

Carlos Fortes (24 de ani) a fost dorit insistent de FCSB în această iarnă şi chiar s-a înţeles cu vicecampioana României, dar în cele din urmă transferul nu s-a materializat. Atacantul a rămas la Mediaş, iar FCSB l-a adus pe Ioan Hora (30 de ani). Fortes merge acum la TAS, după ce impresarii au blocat mutarea vârfului portughez, iar ofertele pentru el s-au risipit.

Prin urmare, Carlos Fortes îşi va căuta dreptatea la TAS, acolo unde va cere dreptul la muncă, scrie TelekomSport. În vârstă de 24 de ani, Carlos Fortes se află la Gaz Metan Mediaş din vară. El a impresionat încă de la primele meciuri jucate în Liga 1, dar treptat nivelul jocului său a scăzut. Până în prezent, Fortes a strâns 16 meciuri pentru formaţia ardeleană, timp în care a reuşit cinci goluri şi două pase decisive.

"Fortes a fost o telenovelă întreagă şi prea multă lume s-a implicat în ea, activ sau declarativ. Lucrurile nu au făcut bine jucătorului. Discuţii au fost, mie mi s-a spus că în proporţie de 99% vom avea ofertă pentru el şi era clar că nu puteam închide uşa în nas nimănui. Oferta FCSB a fost concretă, agreată de club, dar nu a ţinut totul de noi. Avem promisiuni că vom avea încă o ofertă şi sper să ajungem la un acord, pentru ca Gaz Metan are nevoie de bani.

Avem un plan de reorganizare şi e unul bun, dar simt nevoia să fac un apel să fim trataţi 100% echidistant. Echipa şi clubul are posibilitatea ca pe termen scurt să iasă din această situaţie. Carlos Fortes nu mai este în circuitul nostru şi aşa cum am spus, avem promisiuni că îşi va găsi echipă. Noi am adus deja un jucător, care cunoaşte bine campionatul şi suntem acoperiţi după sosirea lui Mario Rondon. E un fotbalist foarte bun, era în discuţii şi cu alte cluburi, inclusiv din România, dar împreună cu preşedintele clubului am reuşit să-l facem să conştientizeze că Gaz Metan e cea mai potrivită soluţie pentru el. El este un băiat foarte inteligent şi extrem de motivat să se ridice la parametrii pe care îi aşteptăm"
, spunea Edi Iordănescu, pentru Telekom Sport.

Gigi Becali a anunţat, pe 16 ianuarie, că s-a înţeles cu Fortes pentru a semna un contract cu FCSB. "Contractul e făcut, semnat între cluburi. Am semnat şi noi, ne-am înţeles, am terminat. Contractul jucătorului e făcut şi în română, şi în engleză, trimis lui Fortes. Impresarii vor şi ei. Cum să dau eu bani la un impresari? Eu nu dau bani la impresari. L-am vândut pe Stanciu pentru zece milioane (n.r. euro) şi Reghe era supărat, zicea că Anamaria (n.r. Anamaria Prodan) merită şi ea 300 - 500.000, dar nu dau bani agenţilor. Impresarul e avocatul jucătorului, să ia bani de la jucător", a declarat Becali, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Patronul FCSB-ului a dezvăluit şi ce salariu i-a oferit lui Fortes pentru a veni la FCSB. "I-am făcut 10.000 (n.r. euro) pe lună, el a zis că da, ce fac impresarii e treaba lui. Îi şi dublez pe viitor salariul, dacă e. Am rezolvat cu clubul, contractul e trimis la el", a mai spus Gigi Becali.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.