Exodul de la FCSB se amână! Becali voia să scape de cinci fotbalişti, dar n-a reuşit să-i convingă să plece: ce se va întâmpla cu ei

9 sep 2019 11468 afişări Liga 1
Exodul de la FCSB se amână! Becali voia să scape de cinci fotbalişti, dar n-a reuşit să-i convingă să plece: ce se va întâmpla cu ei

Narcis Răducan (44 de ani) a anunţat că exodul de la FCSB nu se va mai produce. Vicecampioana are prea mulţi jucători în lot, iar conducerea a dorit să scape de "balast" pe ultima sută de metri, dar s-a lovit de refuzul fotbaliştilor. Aceştia s-au opus plecării deoarece variantele pe care FCSB le-a găsit pentru ei nu le-au fost pe plac. FCSB voia să scape de nu mai puţin de 5 jucători.

Investit recent în funcţie de Gigi Becali, Narcis Răducan a avut misiunea de a-i convinge pe fotbaliştii de care patronul voia să scape să plece de la FCSB. Oficialul vicecampioanei a dezvăluit că fotbaliştii n-au fost de acord şi că vor mai rămâne până în iarnă, atunci când se va deschide o nouă fereastră de transferuri, iar ei îşi vor putea găsi soluţii care să le fie pe plac.

"Fotbaliştii n-au fost mulţumiţi de variantele care le-au fost propuse. Vor rămâne la noi până în iarnă, cu statutul de fotbalist profesionist. În iarnă este iarăşi o fereastră de transferări. N-a fost o poziţie de genul că rămân aici cât au contract. Nu şi-au găsit băieţii ce au dorit şi au decis să rămână", a spus Narcis Răducan, la DigiSport.

Luaksz Gikiewicz, Alexandru Stan, Diogo Salomao, Andrei Marc şi Claudiu Belu sunt jucătorii de care FCSB voia să se debaraseze pe ultima sută de metri. Perioada de mercato s-a încheiat pe 2 septembrie în România.

În ceea ce priveşte mişcările de trupe, FCSB e aproape să-l înregimenteze pe Juvhel Tsoumou (28 de ani), fost la Hermannstadt. Narcis Răducan a confirmat totul.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.