EXCLUSIV | Un nou scandal în Liga 1! Gonit de la club, directorul sportiv a intrat în concediu medical. ”S-a îmbolnăvit subit”. Reacţia acuzatului: ”Să vină să-mi aducă apă şi să facă ceai”

9 ian 2019 11553 afişări Comentează şi tu Liga 1
EXCLUSIV | Un nou scandal în Liga 1! Gonit de la club, directorul sportiv a intrat în concediu medical. ”S-a îmbolnăvit subit”. Reacţia acuzatului: ”Să vină să-mi aducă apă şi să facă ceai” Adrian Ambrosie (foto dreapta, alături de primarul Mihai Chirica) e cel care îl bănuieşte pe Selymes că şi-a înscenat boala.

La o zi după ce Comitetul Director al Politehnicii Iaşi a anunţat că mai multe persoane din administraţia clubului vor fi disponibilizate, fiind notificate în acest sens cu un preaviz de 20 de zile, doi dintre angajaţii vizaţi pentru a fi puşi pe liber au intrat în concediu medical.

Conform unor surse din club, directorul sportiv Tibor Selymes şi PR-ul Aurelian Simion au anunţat conducerea clubului că intră în concediu medical. Selymes a înaintat chiar la club un certificat medical, prin care solicită concediu pe perioada 9-19 ianuarie, invocând o gastrită.

Preşedintele executiv al clubului, Adrian Ambrosie, a confirmat aceste informaţii şi i-a avertizat pe cei doi că va solicita unei comisii medicale să verifice dacă aceste probleme de sănătate sunt reale.

”Astăzi am fost informaţi de către serviciul financiar-contabil, aşa cum ne aşteptam, că două persoane din cadrul clubului, cărora li s-a făcut notificare cu privire la reorganizarea clubului, s-au îmbolnăvit subit. Probabil şocate de acea notificare, au făcut gastrită peste noapte şi au solicitat concedii medicale.

Ne aşteptăm ca şi celelalte persoane notificate cu privire la reorganizare să se îmbolnăvească la fel de subit şi pe o perioadă la fel de îndelungată. Aşa cum fac mulţi angajaţi în astfel de situaţii. Dar sunt comisii care vor analiza dosarul şi vor constata dacă afecţiunile menţionate în acest certificat sunt reale, dacă problemele de sănătate invocate de către cei doi angajaţi sunt conforme cu cele scrise în certificate”, a declarat preşedintele executiv al clubului, Adrian Ambrosie, pentru ProSport.

Selymes: ”Da, sunt bolnav, stau acasă! Îl aştept pe preşedinte să-mi aducă apă şi să-mi facă ceai”

În replică, directorul sportiv Tibor Selymes a confirmat că a solicitat concediu medical şi i-a transmis preşedintelui Adrian Ambrosie că îl aşteaptă cu ceai. ”Da, sunt bolnav, stau acasă. Nu pot să fiu bolnav? Mă doare stomacul, am fost la doctor.

Să vină să îmi aducă apă, să-mi facă ceai. Nu am nimic împotrivă. Dacă va solicita unei comisii să verifice certificatul, e foarte bine. Poate să vină să stea şi la toaletă cu mine dacă vrea”, a declarat Tibor Selymes, care a punctat că nu a primit nicio notificare privind restructurarea postului pe care îl ocupă: ”Nu am primit nimic, nu ştiu despre ce vorbiţi. Am auzit ceva prin presă. E treaba lor. Trebuie să cunoşti legile…”.

”Îi dorim însănătoşire grabnică şi dacă se vindecă doar cu un ceai, nu trebuie să i-l ducem acasă, îl invităm la birou să îl bea, asta însemnând că nu este atât de gravă boala de care suferă”, a declarat, în replică, Adrian Ambrosie.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.