EXCLUSIV | Rednic, OUT de la Dinamo?! Doi dinamovişti cu greutate au dat cărţile pe faţă, în direct la ProSport Live

18 feb 2019 33316 afişări Liga 1
EXCLUSIV | Rednic, OUT de la Dinamo?! Doi dinamovişti cu greutate au dat cărţile pe faţă, în direct la ProSport Live

Dinamo e sigură că va evolua în playout, pentru al doilea an la rând, iar doi dinamovişti cu greutate sunt de părere că există şansa ca Rednic să plece de la echipă. Cristi Munteanu şi Dănuţ Lupu spun că "Puriul" va pleca, dacă pe adresa clubului va veni o ofertă tentantă din punct de vedere financiar.

Întrebat dacă Rednic ar putea pleca, Cristi Munteanu a răspuns sincer: "E greu de spus, dar nu cred. Dacă ar avea o ofertă tentantă, nu cred că ar rămâne. El a sperat mult că salvează echipa. Sunt convins că vrea binele, că a vrut să ducă echipa în playoff, dar nu i s-a portivit. Nu poţi să-l acuzi că nu a vrut. A încercat marea cu degetul. Greşeala lui Rednic a plecat de la acel meci de Cupă, din toamnă. El nu a mai avut echipa lângă el de acolo. A ieşit şi a dat în stânga şi în dreapta", a spus Munteanu, la ProSport Live.

Dănuţ Lupu are o părere similară: "S-a văzut că au mari probleme la construcţia jocului. Mircea a încercat, dar era şi el conştient că îi va fi foarte greu să obţină cinci victorii din cinci. N-au niciun Dumnezeu în jocul lor. Se vede că jucătorii nu se cunosc între ei. Mircea a vrut, a riscat, păcat că nu i-a reuşit. Staţi să vedem dacă rămâne el. Şi Dan Petrescu a zis că nu pleacă de la CFR. Putem să ne aşteptăm la orice. Oricum, era foarte greu să reuşească. Nu poţi să faci o echipă într-o lună de zile!", a spus Dănuţ Lupu, în cadrul emisiunii ProSport Live.

Rezultatele obţinute de Dinamo în acest sezon, în era Rednic:

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.