EXCLUSIV | Planul secret al unei echipe de Liga I: "Vreau să iau toţi jucătorii pe care i-a dat Steaua deoparte în iarna asta!"

24 ian 2016 45238 afişări Liga 1
EXCLUSIV | Planul secret al unei echipe de Liga I: "Vreau să iau toţi jucătorii pe care i-a dat Steaua deoparte în iarna asta!"

"Nu aş fi aşa sigur că Voluntari va retrograda", declara enigmatic Dumitru Dragomir la ProSport LIVE la începutul săptămânii. În acel moment, fostul şef al LPF nu fusese numit oficial în funcţia de preşedinte de onoare al grupării ilfovene, însă Dragomir avea planul făcut.

Odată instalat la FC Voluntari, "Mitică" a început să lucreze. Ionel Ganea este prima achiziţie a celor de la Voluntari aşa cum ProSport a anunţat în exclusivitate, dar Dragomir nu se opreşte aici. Intenţionează să-i aducă la Voluntari pe Alcenat, Breeveld şi Tahar, jucători ce nu mai intră în planurile lui Reghecampf la Steaua. Singura problemă care stă în calea planului lui Dragomir este legată de bani: salariile jucătorilor de la Steaua sunt prea mari pentru o echipă precum Voluntari.

Totuşi, Dragomir speră să aducă măcar unul dintre renegaţii Stelei. Alcenat este cel pe care a pus ochii. Fundaşul este o mai veche "cunoştinţă" a lui Dragomir, "Mitică" lăudându-l pe haitian pe vremea când evolua la Petrolul.

"Aş vrea să iau toţi jucătorii pe care Steaua i-a dat deoparte în iarna asta, însă ei ar vrea să nu joace şi să câştige bani. Mă gandesc să-l iau pe Alcenat, am încredere în băiatul ăsta, cred ca l-aş pune pe picioare aici cel puţin pentru Steaua, în viitor. Problema este că are salariu mare şi nu ştiu dacă mă înţeleg cu el. Ar însemna să creez disensiuni în vestiar", a declarat Dumitru Dragomir pentru ProSport.

FC Voluntari nu ar fi la prima "mutare" de acest gen. În vara anului trecut, imediat după ce au promovat, ilfovenii i-au adus de la Steaua pe Vîlceanu şi Pîrvulescu. Între timp, Pîrvulescu a revenit la Steaua, la cererea lui Laurenţiu Reghecampf.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.