EXCLUSIV Febleţea lui Iftime, amendat! Motivul pentru care Ongenda i-a supărat pe cei de la FC Botoşani şi riscă să rateze meciul cu Astra

12 iul 2019 1664 afişări Liga 1
EXCLUSIV Febleţea lui Iftime, amendat! Motivul pentru care Ongenda i-a supărat pe cei de la FC Botoşani şi riscă să rateze meciul cu Astra

Francezul Hervin Ongenda (24 de ani) va fi amendat de FC Botoşani pentru că nu s-a prezentat la antrenamentul de marţi. Conducătorii clubului spun că vor aplica regulamentul de ordine interioară, chiar dacă atacantul este jucătorul preferat la patronului Valeriu Iftime.

După cantonamentul din Austria, Ongenda a primit câteva zile libere şi a plecat la Paris. Trebuia să fie prezent marţi la antrenament, dar i-a anunţat pe conducătorii clubului că a pierdut avionul. Pentru această întârziere, el va fi amendat cu 500 de euro. În plus, riscă să nu prindă lotul pentru meciul cu Astra, programat sâmbătă, la ora 18:00, la Giurgiu.

„Hervin a întârziat la pregătire, dar se va alătura în cursul zilei de astăzi (n.r. - miercuri). A fost în cantonamentul din Austria, a avut o prestaţie foarte bună, dar le are pe ale lui, mai întârzie. Conform regulamentului de ordine interioară, orice întârziere la antrenament este penalizată cu sume între 300 şi 500 de euro, pe zi de întârziere. În primul rând va fi penalizat de colegii lui. Hervin este un talent ieşit din comun, dar are nişte mici probleme legate de zona de comoditate în care se mişcă. Aşa sunt jucătorii talentaţi. Trebuia să ajungă ieri, dar a zis că a pierdut avionul”, a spus Cătălin Anton, preşedintele clubului.

FC Botoşani şi-a prezentat astăzi cele 11 achiziţii făcute în această vară, dar şi noul antrenor.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.