EXCLUSIV | Dani Coman: "Vom ataca la TAS". LPF a dat verdictul după apelul Astrei în cazul nocturnei de la Braşov, în meciul cu Sepsi din etapa a 14-a

8 nov 2017 6141 afişări Liga 1
EXCLUSIV | Dani Coman: "Vom ataca la TAS". LPF a dat verdictul după apelul Astrei în cazul nocturnei de la Braşov, în meciul cu Sepsi din etapa a 14-a
  • Apelul făcut de Astra Giurgiu pentru meciul cu Sepsi OSK a fost respins! Rezultatul final rămâne cel consemnat pe teren, adică 0-0, informează site-ul LPF.

UPDATE Preşedintele Astrei, Dani Coman, a declarat pentru ProSport că decizia nu este una finală, cazul urmând să fie judecat în fond: "Se judecă în fond. Dacă decizia va rămâne aceeaşi, cu siguranţă vom merge la TAS"


"ACS SEPSI SF. GHEORGHE vs. AFC ASTRA GIURGIU – Contestaţie – Respinge excepţia necompetenţei materiale invocată din oficiu", motivarea Comisiei de Disciplină.

Nocturna stadionului din Braşov a cedat de două ori la partida dintre Sepsi şi Astra. Prima dată în minutul 25, dar a revenit în timp util, astfel că centralul George Rădulescu a decis că jocul poate continua. Episodul s-a repetat la pauză, iar instalaţia a avut nevoie de şapte minute pentru a porni. Oficialii Astrei au susţinut în tot acest timp că partida trebuie decisă "la masa verde", însă Comisia de Disciplină a considerat că nu au existat încălcări ale regulamentului.

Preşedintele clubului Astra, Dani Coman, a spus în trecut că dacă echipa sa nu va câştiga cu 3-0 "la masa verde", se va adresa TAS.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.