Dinamo poate ajunge pe mâna unui angajat: ”E posibil ca în viitor el şi familia lui să cumpere şi să patroneze”. Cine ar fi succesorul lui Negoiţă

21 nov 2018 8149 afişări Liga 1
Dinamo poate ajunge pe mâna unui angajat: ”E posibil ca în viitor el şi familia lui să cumpere şi să patroneze”. Cine ar fi succesorul lui Negoiţă

Debarcat la începutul sezonului de la Dinamo, Florin Bratu vine cu o ipoteză intersantă în privinţa motivului pentru care Mircea Rednic a revenit la Dinamo. E de părere că ”Puriul” va cumpăra clubul de la Ionuţ Negoiţă şi îl va conduce alături de familie.

Mircea Rednic a venit într-un moment dificil al lui Dinamo. Chiar dacă spunea răspicat că nu va mai lucra cu Negoiţă, antrenorul a trecut peste promisiune. A motivat alegerea făcută pe seama faptului că iubeşte Dinamo, dar Bratu consideră că adevărul este cu totul altul, cumpărarea pachetului majoritar al echipei.

E posibil. Nu ştiu exact ce resurse are Mircea Rednic, dar dacă el a anunţat că a vrut să cumpere clubul, e posibil ca în viitor el şi familia să cumpere şi să patroneze Dinamo. Sau poate o altă echipă… Dacă tot are bani…”, a declarat Florin Bratu pentru Fanatik.

În privinţa sumei pentru care Negoiţă este dispus să renunţe la pachetul majoritar, fostul atacant crede că omul de afaceri nu are pretenţii prea mari.”Eu cred că, pentru un preţ corect, se vinde Dinamo. Dacă în viitor se va face stadion în complexul Dinamo, sunt şanse mult mai mari ca echipa să fie cumpărată. La ce ştiu eu, domnul Negoiţă a dorit tot timpul să aibă pe cineva alături sau să vândă clubul, dar nimeni nu a venit cu o ofertă concretă de a-l cumpăra”.

Deşi nu a plecat în cele mai bune condiţii de la Dinamio, Bratu nu are reproşuri la adresa actualului patron. Îl laudă pentru modul în care se implică, deşi mulţi consideră că e indiferent.

El poate lasă o impresie proastă din exterior, dar e foarte preocupat. A venit într-un moment dificil. Atât poate în momentul de faţă, nu îl putem incrimina pentru asta. Dinamo supravieţuieşte, normal că există loc de mai bine şi e posibil ca pe viitor, dacă se vor strânge mai mulţi oameni potenţi pe lângă dânsul, să facă performanţă”, a încheiat Bratu.

Florin Bratu a stat pe banca lui Dinamo 7 luni. În acest moment este antrenorul divizionarei secunde Aerostar Bacău.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.