De aici a pornit telenovela plecării lui Omrani la FCSB: "I-au spus că a semnat pentru chirie şi l-au păcălit. Mara mi-a recunoscut că e adevărat"

8 iul 2018 6402 afişări Liga 1
De aici a pornit telenovela plecării lui Omrani la FCSB: "I-au spus că a semnat pentru chirie şi l-au păcălit. Mara mi-a recunoscut că e adevărat"

După ce Omrani a decis să rămână la Cluj, Gigi Becali a ţinut să vorbească despre modul în care au decurs negocierile cu impresarul jucătorului. Fostul patron al FCSB spune că atacantul va primi salariul pe care l-ar fi primit la vicecampioană, pentru că impresarul l-a înregistrat şi le-a dezvăluit ardelenilor câţi bani îi oferă lui Omrani.

"Eu transmiteam ce îmi spuneau Omrani şi impresarul său. Omrani nu a semnat nimic cu FCSB, era doar o înţelegere între mine şi impresarul lui. Dacă a semnat, să fie sănătos. A reuşit prin intermediul meu să câştige un contract mai bun. De la 5.000 pe lună va ajunge, probabil, la 20.000. Chiar dacă Omrani nu semna cu noi, intenţia mea era să-i uşurez la buzunar pe cei de la CFR. Ultima dată i-am oferit 200.000 la semnătură şi 20.000 pe lună. Probabil că impresarul m-a înregistrat şi le-a arătat înregistrarea celor de la CFR. Dacă ei mai aveau un an contract cu Omrani, de ce au semnat alt contract? Dacă sunt folosit pentru un scop bun, nu mă supăr. El e un jucător bun, nu e de 5.000 pe lună. E meritul lui Omrani.

L-am sărăcit pe cel bogat. L-am pierdut pe Omrani, n-a fost să fie. Nu sunt supărat pe Omrani şi pe impresar. Am ajutat un om să se apere de o mizerie de fals. Bogdan Mara mi-a spus acum două zile că e adevărat şi că Omrani nu ştie ce a semnat. Ei i-au spus că a semnat pentru chirie şi l-au păcălit. Dacă tu păcăleşti omul, e tot hoţie, e fals. Am fost o unealtă pentru a îndrepta ceva", a spus Becali, pentru Digi Sport.

Telenovela plecării lui Omrani la FCSB a început în iarnă, când Becali a spus că francezul nu şi-a prelungit contractul şi urmează să ajungă gratis sub comanda lui Nicoale Dică. Ardelenii au susţinut că atacantul crescut la Marseille şi-a prelungit contractul şi clauza de reziliere a fost mărită de la 200.000 de euro la 2 milioane de euro. Acum, telenovela a ajuns la final, iar Omrani va continua la Cluj.

În vârstă de 25 de ani, Omrani a evoluat în 30 de meciuri oficiale în sezonul precedent, reuşind să înscrie de nouă ori şi să paseze decisiv în cinci rânduri.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.