Dan Petrescu va avea un loc special la meciul cu FCSB! "Bursucul" e suspendat, dar şefii din Gruia au găsit o soluţie inedită: "Nu scrie în regulament..."

13 mar 2018 10798 afişări Comentează şi tu Liga 1
Dan Petrescu va avea un loc special la meciul cu FCSB! "Bursucul" e suspendat, dar şefii din Gruia au găsit o soluţie inedită: "Nu scrie în regulament..."

Iuliu Mureşan l-a dat de gol pe Dan Petrescu. Preşedintele din Gruia a dezvăluit locul unde va sta antrenorul CFR-ului la meciul cu FCSB, când va fi suspendat. "Bursucul" nu va avea voie să stea pe bancă, dar va fi "lipit" de ea, conform lui Iuliu Mureşan, iar absenţa sa de pe bancă nu va fi resimţită de jucătorii ardelenilor.

uliu Mureşan a dezvăluit pentru Telekom Sport că CFR-ul va profita din plin de configuraţia arenei din Gruia, iar Petrescu va lua loc în tribună, chiar lângă banca de rezerve a echipei, astfel încât jucătorii clujeni să-l aibă alături pe tehnician.

"În mod cert contează (n.r. absenţa lui Dan Petrescu), dar sper să nu fie decisiv. Oricum, la noi, configuraţia stadionului e aşa încât banca e lipita de gardul de la tribună şi Dan Petrescu poate să stea, că nu spune la regulament unde să stea în tribună, poate să stea chiar în apropierea băncii. Sunt sigur că echipa se va motiva mai mult din această cauză.

Eu îl înţeleg pe Dan Petrescu şi încerc să explic de ce s-a ajuns în situaţia asta. E foarte temperamental şi temperamentul lui se manifestă mai ales în timpul partidei când e tensiune foarte mare şi se fac greşeli împotriva echipei noastre"
, a spus Iuliu Mureşan, la TelekomSport.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.